Drevené korálky na navliekanie Mačička Janod v dóze 250 korálikov od 5 rokov

Popis produktu

Sada drevených korálikov Mačička v dóze v tvare srdiečka je pekná hračka z dreva vhodná pre dievčatá od 5 do10 rokov. Hračka drevené koráliky v úžasnom francúzskom dizajne, dievčenských farbách a rôznych tvarov je ako stvorená pre výrobu vlastných originálnych šperkov. Sada drevených korálikov v dóze obsahuje 250 drevených korálikov, ihlu a 6 farebných šnúrok na navliekanie. Drevená navliekačka je ideálna pre všetky kreatívne deti, ktoré sa nielen rady hrajú, ale aj vytvárajú a vymýšľajú nové veci. Tejto zaujímavej hračke v ružovej krabičke v tvare srdiečka neodolá žiadna malá parádnica, pretože pomocou nej môže vytvárať rôzne náhrdelníky a zabaví sa s ňou na dlhý čas.

Prostredníctvom drevených korálikov sa rozvíja jemná motorika, deti sa učia pomenovávať farby. Je to hra na rozvoj koncentrácie, predstavivosti, koordinácie oko-ruka, s krásnym náhrdelníkom na konci. Navliekačka pre deti je nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb, v krásnej a praktickej dóze, aby boli všetky koráliky pokope. Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne a to nie nadarmo. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná detská motorika, koordinácia, skúmaním drevených povrchov sa zvyšuje a rozvíja hmatová citlivosť. Všetky hračky francúzskej značky Janod majú edukačný charakter, prispievajú k mentálnemu rozvoju dieťaťa.

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorá vyvíja prvotriedne drevené hračky pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky. Drevo je na hračkách Janod ošetrené tak, aby sa neštiepilo a použité farby a laky na povrchovej úprave sú zdravotne neškodné a bezpečné.

Vlastnosti          

  • sada 250 drevených korálikov v ružovej dóze v tvare srdiečka
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodná pre deti od 5 do 10 rokov
  • Rozmery 23*5*19 cm
  • ideálna na rozvoj jemnej detskej motoriky, kreativity, koordinácie oko-ruka
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • v praktickom balení
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • jedinečný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery23*5*19
Rozmery balenia23*5*19 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,35 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.