Drevené kolky Tučniaky Janod vo vrecku

Popis produktu

Súprava na detský bowling Penguins Skittles Game francúzskej značky Janod je krásna drevená hračka pre dievčatá a chlapcov od 3 do 6 rokov. Drevená  sada bowling obsahuje 6 krásnych farebných detských kolkov, 2 gule a praktickú tašku na prenášanie. Kolky majú tvar tučniakov vo veselých farbách, ktoré robia hru ešte viac zaujímavejšou. Rozmer 1 kuželky je 6,5 x 2,4 x 13 cm a rozmery balenia sú 24,5x15x23,5 cm. Dve drevené gule majú priemer 5 cm a dieťatko ich ľahko uchopí. So súpravou sa zahrá jedno a viac detí od 3 rokov. Originálne drevené kolky s motívom veselých tučniakov sú skvelým darčekom pre chlapcov i dievčatá.

Praktickým doplnkom športovej sady je taška na uskladnenie  a prenášanie kolkov. Taška je v bielom prevedení s potlačou veselých tučniakov a prenášanie športovej súpravy uľahčuje praktické ucho, a tak si detský bowling môže dieťatko jednoducho prevesiť cez rameno a zobrať so sebou kdekoľvek. Kolky (alebo kuželky či bowling) sú mimoriadne zábavnou hrou, ktorá sa dá hrať aj vnútri aj vonku. Jediné, čo ku hre treba, je rovná a aspoň trochu pevná plocha. Hra kolky precvičuje u detí odhad vzdialeností, koordináciu pohybov a presnosť. Môžu sa hrať sólo, v tímoch, na body, alebo len tak bez pravidiel - pre radosť z hry.   Táto hra podporuje súťaživosť a pohybové aktivity detí. Detská športová súprava 6 veselých kolkov a 2 gúľ poteší deti nielen doma, ale aj na letnej dovolenke.

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorá prináša deťom prvotriedne hračky z dreva už od roku 1970. V ponuke tejto francúzskej značky nájdeme drevené hračky s tradíciou, ktoré sú však vyrábané modernými technológiami a spĺňajú očakávania a potreby dnešných detí a ich rodičov. Vďaka použitým kvalitným materiálom získate pre svoje dieťa nadčasovú hračku, s ktorou sa budú hrať aj ďalšie generácie. Víziou značky Janod je používanie dreva s certifikátom FSC, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov. Hračky sú vyrábané na základe prísnych bezpečnostných opatrení, aby boli zdravotne neškodné a bezpečné. Výrobky značky Janod neustále podstupujú inovácie, aby napĺňali moderné trendy.

Vlastnosti           

  • súprava na detský bowling – drevené kolky z jemného materiálu
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • na povrchu hračky sú použité zdravotne neškodné farby a laky
  • vhodný pre deti od 3 do 6 rokov
  • rozmery kuželky 6,5 x 2,4 x 13 cm
  • praktická taška na prenášanie s veselou potlačou
  • v peknom farebnom prevedení
  • rozvíja detskú motoriku, podporuje pohybové aktivity
  • váha balenia 0,41 kg
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy
  • úžasný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery7*3*13 cm
Rozmery balenia15,5*7*20 cm
Hmotnosť0,41 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.