Drevené kolky Rainbow Janod farebné 9 kusov od 5 rokov

Popis produktu

Janod farebné drevené kolky Rainbow tvoria peknú drevenú súpravu pre deti, ktorá je vhodná na hranie od 5 rokov. Drevené kolky majú rôzne veselé farby, ktoré deti zaujmú. Spolu je v balení 9 kolkov a 2 drevené gule, ktoré slúžia na ich zrážanie. Deti sa s touto drevenou súpravou kolkov zabavia na dlhý čas, keďže má naozaj realistické prevedenie. Pri hre s kolkami sa rozvíja nielen detská motorika, ale aj istý zmysel pre spoluprácu a tímovú hru. Zrážaním kolkov deti objavujú ako veci fungujú, objavujú zákony fyziky a rozvíja sa ich myslenie. Set drevených kolkov pre deti je nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám po sebe, je vyrobená z kvalitného a odolného dreva.

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne a to nie nadarmo. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním drevených povrchov sa zvyšuje a rozvíja hmatová citlivosť. Všetky hračky Janod majú edukačný charakter, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo. Vďaka použitým materiálom a jedinečnému dizajnu je drevená hračka Janod nadčasová, bude atraktívna a zaujímavá aj po niekoľkých rokoch. Janod je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov.

Spoločnosť Janod produkuje kvalitné drevené hračky s francúzskym dizajnom, ktoré sú jednak hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • 9 drevených kolkov s 2 guľami
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • vhodné pre deti od 5 rokov
  • výška jednej kolky 19 cm
  • v pestrom farebnom prevedení
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • rozvíjajú detskú motoriku, zmysel pre spoluprácu a tímovú hru
  • v praktickom balení
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • krásny francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery11*11*19 cm
Celková výška19 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.