Drevené kocky na podložke Cirkus Kubix Janod v rôznych tvaroch od 24 mes

Popis produktu

Drevené kocky na podložke Cirkus Kubix Janod tvoria drevenú sadu kociek, ktorá je určená pre deti od 2 do 6 rokov. Drevená stavebnica pozostáva zo 60 kociek s motívom cirkusu, ktorý si zamiluje každý drobec. Rozmery podložky sú 75*75 cm, rozmer jednej kocky je 3,5 cm. Textilná podložka s cirkusovým motívom vylepší každú hru s kockami. Z drevených kociek sa dajú poskladať cirkusové postavičky a rôzne kaskadérske cirkusové doplnky - fantázii detí sa medze nekladú.

Charakteristika

  • cirkusový motív
  • 60 kociek rôznych tvarov a farieb
  • podložka má rozmery 75*75 cm
  • praktická podložka slúži aj ako krabica

Podložka na kocky sa dá zložiť do tvaru krabice a deti si tak môžu kocky do nej uložiť a mať v izbičke poriadok a všetky hračky na tom správnom mieste. Vďaka uškám je možné stavebnicu kamkoľvek prenášať. Dieťa sa môže zahrať s drevenými zvieratkami, postavičkami a cirkusovými doplnkami. Hra s kockami zábavným spôsobom rozvíja detskú fantáziu a kreativitu.

Janod je francúzska firma, ktorá sa zaoberá vývojom prvotriednych hračiek pre deti s edukatívnym charakterom. Hračky Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že vaše deti sa hrajú v bezpečnom prostredí. Janod je držiteľom certifikátu FSC, čo označuje drevo, ktoré bolo vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery75*75 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbačervená
Veľkosť kocky3,5*3,5*3,5 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.