Drevené kocky Kubix Janod na žltej podložke 40 kociek v rôznych tvaroch od 24 mes

Popis produktu

Drevené kocky Kubix Janod predstavujú kvalitnú sadu kociek z dreva, ktorá je vhodná od 2 do 6 rokov. Drevená sada kociek je tvorená 40 kockami rôznych tvarov a farieb. Súčasťou sady je aj praktická obojstranná podložka, ktorá slúži ako podložka na hranie, ale aj ako krabica na uloženie kociek. Dieťa sa pri stavaní rôznych stavieb môže hrať na stavbára alebo architekta. Kocky majú rozmery približne 3*3*3 cm.

Vlastnosti

  • 40 kusov drevených kociek 
  • vhodné pre deti od 2 do 6 rokov
  • praktická podložka na hranie/krabica na odkladanie

Vďaka uškám na podložke je možné vziať si obľúbené kocky kamkoľvek so sebou. Stavaním tých najrôznejších pestrofarebných stavieb sa rozvíja detská fantázia a kreativita. Manipuláciou s malými kockami sa rozvíja aj jemná motorika rúk. Drevo použité pri výrobe kociek je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov. Drevené detské kocky boli navrhnuté francúzskymi dizajnérmi vďaka čomu zapadne do každej izbičky a deti zaujme a zabaví na dlhé hodiny.

Francúzska značka Janod vyrába prvotriedne hračky pre deti, ktoré spĺňajú prísne európske štandardy a predpisy, čo zaručuje maximálnu bezpečnosť pre vaše dieťatko. Za kvalitou výrobcu Janod stoja mnohé medzinárodné ocenenia. Sú to hračky s francúzskym dizajnom, ktoré majú veselé farby a hebký povrch. Nadčasový dizajn a vysoká kvalita kociek Janod vám zaručia, že ich bude milovať aj niekoľko generácií detí.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery60*60 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbažltá
Veľkosť kocky3*3*3 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.