Drevené didaktické hodiny sova Janod I Wood

Popis produktu

Janod drevené didaktické hodiny sova I Wood je úžasná vzdelávacia hračka vhodná pre deti od 3 do 7 rokov. Drevená hračka má motív sovy, jej rozmery sú 32*6,5*39 cm. Zaujímavosťou týchto detských hodín je, že sa z nich dajú povyberať čísla a deti sa tak môžu učiť nielen koľko je hodín, ale aj ako za sebou nasledujú číslice a vyrobiť si tak vlastné hodiny. Didaktické hodiny pre deti rozvíjajú jemnú motoriku, logické myslenie, deti sa učia koľko je hodín, vďaka farebným číslam poznávajú tiež tvary a farby. Hodiny s motívom sovy sú nadčasová didaktická hračka, vyrobená z kvalitného dreva a zdravotne neškodných a odolných farieb.

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne a to nie nadarmo. Všetky drevené hračky Janod majú istý vzdelávací význam, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním drevených povrchov sa zvyšuje a rozvíja hmatová citlivosť. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo a použité farby a laky na povrchovej úprave sú zdravotne neškodné a bezpečné. Vďaka použitým materiálom a jedinečnému dizajnu budú sovie hodiny Janod dlho obľúbeným spoločníkom vašich detí. Janod je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov.

Janod je francúzska spoločnosť, ktorá sa zaoberá vývojom kvalitných detských drevených hračiek, ktoré sú inšpirované francúzskym dizajnom. Hračky Janod sú nielen veľmi zaujímavé a zábavné, ale prispievajú aj k rozvoju detskej inteligencie. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Kvalitu značky Janod dokazujú aj viaceré medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • drevené didaktické hodiny s motívom sovy
  • rozmery 32*6,5*39 cm
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • vhodné pre deti od 3 do 7 rokov
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • rozvíjajú detskú motoriku
  • deti sa učia poznávať farby, tvary, koľko je hodín
  • majú pestré farby na zaujatie dieťatka
  • spĺňajú najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery32*6,5*39 cm
Rozmery balenia32*8,2*40 cm
Hmotnosť1,3 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.