Drevené chodítko Tatoo Buggy Janod s počítadlom a ABC kockami 30 kociek

Popis produktu

Drevené chodítko Tatoo Buggy Janod je nádherná multifunkčná drevená hračka vhodná pre deti od 1 do 4 rokov. Vozík má rozmery 43,5*35*41 cm, je to ideálny pomocník pre deti pri prvých krôčikoch, deti pri ňom naberajú istotu pri chodení. Súčasťou tejto krásnej drevenej hračky je 30 kociek s číslami a abecedou, ktoré deťom poslúžia pri učení sa prvých slov a číslic. Ďalej je na vozíku vstavané počítadlo, vďaka ktorému deti ľahšie pochopia význam čísel alebo sa môžu učiť prvé počty. Je to naozaj multifunkčná detská hračka, ktorá všestranne napomáha pri rozvoji dieťaťa. Detské drevené chodítko je nadčasová hračka, je to skvelý doplnok do detskej izby. Vozík je vyrobený z kvalitného dreva a zdravotne neškodných a odolných farieb.

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne, pretože vo veľkej miere ovplyvňujú vývin detí. Všetky drevené hračky Janod majú istý vzdelávací význam, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná motorika detí, skúmaním drevených povrchov sa rozvíja aj hmatová citlivosť rúk. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa na ňom nerobili triesky. Úžasný dizajn, farebné prevedenie, jemný drevený povrch a široké možnosti využitia sú zárukou toho, že vaše deti sa s vozíkom z dreva Janod nebudú nikdy nudiť a ešte sa toho aj veľa naučia.

Janod - firma z Francúzska je známa pestrou škálou prvotriednych drevených hračiek, ktoré sú hravé a rozvíjajú inteligenciu detí. Sú to hračky s francúzskym dizajnom, ktoré majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti majú hračky aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky. Kvalitu značky Janod dokazujú aj viaceré medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • detský drevený vozík s kockami a počítadlom
  • krásne farebné prevedenie
  • obsahuje 30 kociek s abecedou a číslami
  • rozmery 43,5*35*41 cm
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • vhodný pre deti od 1 do 4 rokov
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • rozvíja detskú motoriku, hmatovú citlivosť
  • deti sa učia abecedu, čísla
  • ideálny na prvé kroky dieťatka
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery43,5*35*41 cm
Rozmery balenia36,5*16,5*44 cm
Hmotnosť4,58 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.