Drevená zatĺkačka Hammering Bench Eichhorn s kladivom a 8 farebných valcov 10 dielov od 12 mes

Popis produktu

Drevená zatĺkačka Hammering Bench od nemeckého výrobcu Eichhorn je nadčasová didaktická hračka pre chlapcov a dievčatá už od 12 mesiacov. Nádherná zatĺkačka je vyrobená z prvotriedneho bukového dreva, vďaka čomu vytvorí v detskej izbičke veselú a príjemnú atmosféru. Chlapci aj dievčatá sa zabavia pri zatĺkaní 8 farebných valcov, vďaka čomu si precvičia jemnú motoriku, priestorové videnie a takisto sa naučia rýchlejšie rozoznávať farby. Súčasťou balenia je aj drevené kladivko, ktoré je prispôsobené pre malé detské rúčky.

Hračky pre najmenších sú dôležité pre vývin každého dieťaťa, zvyšujú aktivitu ich mozgu, zlepšujú kognitívne schopnosti a zručnosti. Zatĺkacia hračka je vyhotovená v kombinácii prírodnej a sýtej červenej farby, ktoré pomôžu deťom lepšie rozlišovať farby. Pri zatĺkaní valcov sa naučia rýchlo odhadovať správny sklon a silu úderu. Takýmto spôsobom naberajú získavajú zdravé sebavedomie, učia sa na seba spoľahnúť a rýchlejšie riešia akékoľvek úlohy. Pri výrobe a spracovaní dreva sa dodržiavali najvyššie štandardy kvality, hračka spĺňa aj prísne kritériá kvality, je bezpečná pre hru najmenších detí. Rozmery produktu sú 9*13*24 cm.

Už viac ako 60 rokov prináša nemecký výrobca Eichhorn chlapcom a dievčatám tie najkvalitnejšie drevené hračky, ktoré v plnej miere podporujú rozvoj ich kreativity a individuality. Prémiové produkty Eichhorn sú nadčasové, potešia aj ďalšiu generáciu. Podporujú u detí zdravú zvedavosť, predstavivosť, rozvíjajú ich zručnosti a jemnú motoriku. Najvyššie etické a ekologické štandardy spoločnosti Eichhorn prispievajú k tradičnej ochrane lesov, k výrobe hračky sa použilo výhradne 100% drevo FSC® získané udržateľným lesníctvom v Bavorskom lese. Hračky z dreva spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá a normy stanovené Európskou úniou.

Vlastnosti

  • drevená zatĺkacia hračka najvyššej kvality
  • 8 farebných zatĺkacích valčekov
  • špičková nemecká kvalita od Eichhorn
  • viacgeneračná hračka 
  • všestranne rozvíja chlapcov aj dievčatá
  • spĺňa prísne normy a kritériá EÚ
  • vhodná od 12 mesiacov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery9*13*24 cm
Celková výška13 cm
Rozmery balenia10*25*14 cm
Celková dĺžka24 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,56 kg
Note100% FSC recycled
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.