Drevená vkladačka ježko I Wood Janod Učíme sa počítať

Popis produktu

Janod drevená vkladačka Ježko I Wood je pekná vzdelávacia hračka z dreva vhodná pre deti od 3 do 6 rokov. Drevená hračka obsahuje 10 drevených tvarov s číslicami, ktoré zodpovedajú 10 výrezom v ježkovi. Pod každým tvarom je na ježkovi vybodkované príslušné číslo. Drevený ježko pre deti je vynikajúcim prostriedkom na zábavné učenie sa čísel, tvarov a farieb. Okrem toho poslúži aj na rozvoj jemnej detskej motoriky a koncentrácie, keďže deti sa musia pri ukladaní drevených číslic sústrediť. Drevená vkladačka - ježko je nadčasová didaktická hračka, neodolajú jej viaceré generácie, je vyrobená z kvalitného dreva a zdravotne neškodných farieb a lakov.

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne a to nie nadarmo. Všetky drevené hračky Janod majú totiž vzdelávací charakter, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním drevených povrchov sa zvyšuje a rozvíja hmatová citlivosť, ďalej sa rozvíja detská tvorivosť, posilňuje sa koncentrácia. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo a použité farby a laky na povrchovej úprave sú zdravotne neškodné a bezpečné.

Francúzska spoločnosť Janod je známa vývojom originálnych drevených hračiek s francúzskym dizajnom. Hračky Janod sú nielen veľmi zaujímavé a zábavné, ale prispievajú aj k rozvoju detskej inteligencie. Hračky spĺňajú všetky prísne bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Kvalitu francúzskej značky Janod dokazujú aj medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti          

  • drevená vkladačka – ježko
  • obsahuje 10 drevených tvarov s číslicami
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • vhodná pre deti od 3 do 6 rokov
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • rozvíja jemnú detskú motoriku, koncentráciu
  • deti sa učia čísla
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • úžasný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery25*17,5*5 cm
Rozmery balenia29*5,5*20 cm
Hmotnosť0,5 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.