Drevená tradičná hračka Mouse Decoration Tooth Box Janod

Popis produktu

Janod tradičná hračka Mouse Decoration Tooth Box je pekná drevená hračka vhodná pre deti od 3 rokov. Drevená krabička má rozmery 3,5*3,5*3,5 cm, má prírodné hnedé farebné prevedenie a na vrchnáčiku sedí farebná myška. Detská krabička poslúži veľmi dobre na odloženie vypadnutých mliečnych zúbkov vašich ratolestí, pretože to je veľká udalosť v živote každého dieťaťa. Deti si do drevenej krabičky môžu odložiť aj iné poklady, je to skvelý a veľmi štýlový doplnok do každej detskej izby. Detská drevená krabička má nadčasový dizajn, je vyrobená z kvalitného dreva a zdravotne neškodných a odolných farieb.

Drevené hračky a doplnky sú dnes vo svete veľmi populárne, pretože vo veľkej miere ovplyvňujú vývin detí. Všetky drevené hračky Janod majú istý vzdelávací význam, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja motorika detí, skúmaním drevených povrchov sa rozvíja aj hmatová citlivosť rúk. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo. Spoločnosť je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov.

Francúzska spoločnosť Janod sa zaoberá vývojom prvotriednych drevených hračiek a doplnkov pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky. Kvalitu tejto francúzskej značky dokazujú aj viaceré medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • tradičná hračka z dreva – krabička na vypadnuté zúbky
  • rozmery 3,5*3,5*3,5 cm
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • vhodná pre deti od 3 rokov
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery3,5*3,5*3,5 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.