Drevená stavebnica s vŕtačkou Constructor Tool Box Eichhorn v kufríku 63 dielov

Popis produktu

Drevená stavebnica s vŕtačkou Constructor Tool Box od nemeckej značky Eichhorn prinesie deťom od 3 rokov veľa radostných zážitkov pri hre na opravárov. Tešiť sa môžu na originálny zelený plastový kufrík, v ktorom si odnesú 63-dielnu sadu doplnkov, ktorá obsahuje vŕtačku s vymeniteľnými nadstavcami, montážne dosky, rôzne typy matíc, skrutiek a takisto aj montážny kľúč. Špičková opravárenská sada z kvalitného bukového dreva s hladkým povrchom zabaví malých montážnikov na dlhé roky. Vyskúšajú si svoje montážne zručnosti, učia sa spájať a konštruovať rôzne tvary, vďaka čomu si rozvíjajú aj logické myslenie, technickú predstavivosť a zlepšujú si jemnú motoriku.

Stavebnicové hračky sú obľúbeným darčekom pre každé dieťa. Zvyšujú aktivitu ich mozgu, formujú ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. Stavebnica s vŕtačkou sa vyznačuje originálnym dizajnom, vydrží vo vašej rodine dlhé roky. Podnecuje v deťoch kreatívne a abstraktné myslenie, prichádzajú na nové nápady a myšlienky, učia sa, ako realizovať svoje predstavy. Po každom úspešnom dokončení stavebnice naberajú zdravé sebavedomie, dokážu sa spoľahnúť na svoje vlastné schopnosti. Veselé farby v kombinácii s prírodným vzhľadom ozdobia každú detskú izbičku a vytvoria útulnú atmosféru. Pri výrobe a spracovaní dreva sa dodržiavali najvyššie štandardy kvality, stavebnica s vŕtačkou spĺňa aj prísne kritériá kvality. 

Už viac ako 60 rokov prináša nemecký výrobca Eichhorn chlapcom a dievčatám tie najkvalitnejšie drevené hračky, ktoré v plnej miere podporujú rozvoj ich kreativity a individuality. Prémiové produkty Eichhorn sú nadčasové, potešia aj ďalšiu generáciu. Podporujú u detí zdravú zvedavosť, predstavivosť, rozvíjajú ich zručnosti a jemnú motoriku. Najvyššie etické a ekologické štandardy spoločnosti Eichhorn prispievajú k tradičnej ochrane lesov. Hračky z dreva spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá a normy stanovené Európskou úniou.

Vlastnosti

  • drevená stavebnica s vŕtačkou a doplnkami
  • špičkový nemecký dizajn Eichhorn
  • viacgeneračná hračka 
  • všestranne rozvíja chlapcov aj dievčatá
  • spĺňa prísne normy a kritériá EÚ
  • vhodná od 3 rokov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodNemecko
Rozmery balenia15*28*12 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,81 kg
Note100% FSC recycled
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.