Drevená stavebnica Hasičská stanica Story Set Janod

Popis produktu

Janod drevená stavebnica Hasičská stanica Story Set je špičkový výrobok spĺňajúci prísne kritéria kvality a bezpečnostiStavebnica pre deti zobrazuje hasičskú stanicu s hasičmi, dvomi autami i záchrannou helikoptérou. Hračka z dreva patrí do série hračiek Story Set, ktoré sa dajú ľubovoľne dopĺňať a kombinovať, a tak si dieťa môže vybudovať vlastné malé mestečko. V detskej stavebnici deti nájdu krásnu budovu hasičskej stanice, 4 hasičov, 2 hasičské autá, helikoptéru, záchranárskeho psa, jedného zraneného, ale tiež semafor a dopravnú značku - Pozor! a rebrík. Stavebnica z dreva obsahuje spolu 15 dielikov

Povrchová úprava tejto drevenej hračky je zdravotne neškodná, takže aj keď si menšie dieťa dá hračku do pusy, nehrozia zdravotné riziká. Krásne farebné ošetrenie hračiek zabezpečuje stálofarebnosť dlhé roky. Jasné farby sú odolné voči oteru a hračka z dreva Janod bude celé roky ako nová. Hračka z dreva poskytne vášmu dieťaťu veľa herných podnetov, rozvíja fantáziu a manuálne zručnosti detí, a preto ju zakúpte aj vášmu malému hasičovi, ktorý bude ma zo stavebnice zaručene radosť. Drevená hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.

Spoločnosť Janod z Francúzska je známa rozmanitou a širokou ponukou prvotriednych hračiek z dreva. V ponuke francúzskej značky Janod nájdeme drevené hračky s tradíciou, ktoré sú však vyrábané modernými technológiami a spĺňajú očakávania a potreby dnešných detí a ich rodičov. Hračky Janod sú vyrobené na základe nekompromisného prístupu – výrobca uvoľní do predaja len také hračky, ktoré spĺňajú bezpečnostné kritériá a zabraňujú zraneniu dieťaťa. Vďaka použitým kvalitným materiálom získate pre svoje dieťa nadčasovú hračku, s ktorou sa budú hrať aj ďalšie generácie. Výrobky značky Janod neustále podstupujú inovácie, aby napĺňali moderné trendy. Za kvalitou tejto francúzskej značky  stoja aj medzinárodné ocenenia ako PAL Awards za hračky podporujúce rozvoj reči či zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú deti, rodičia a pedagógovia.

Vlastnosti

  • drevená stavebnica Hasičská stanica
  • kvalitne opracovaný drevený materiál
  • povrchová úprava zo zdravotne neškodných farieb a lakov
  • súprava v dekoračnej škatuli
  • rozmery: 27,5 x 5 x 20 cm
  • vhodná pre deti od 36 mesiacov
  • pestrofarebné prevedenie
  • čistenie navlhčenou handričkou
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • unikátny francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery28*5*20 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.