Drevená stavebnica Redmaster Bricolo Janod s náradím 100 dielov

Popis produktu

Janod drevená stavebnica Redmaster Bricolo je pekná drevená hračka vhodná pre chlapcov od 3 do 8 rokov. Drevená hračka je tvorená 100 dielikmi, ktoré sa dajú poskladať všelijakými možnými spôsobmi. Drevená skladačka je výborná pre malých majstrov a remeselníkov, pre deti, ktoré rady vytvárajú a skladajú nové veci. Chlapci si môžu poskladať rôzne dopravné prostriedky alebo iné stavby, pri tejto skladačke sa nebudú nikdy nudiť. Drevená hračka rozvíja nielen motoriku a zručnosť detí, ale aj fantáziu a predstavivosť. Detská drevená skladačka je nadčasová drevená hračka, je vyrobená z kvalitného dreva a zdravotne neškodných a odolných farieb. Jej jedinečný dizajn, realistické prevedenie a pútavé farby zaručia, že sa s ňou rád zahrá každý malý chlapček. 

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne, pretože vo veľkej miere ovplyvňujú vývin detí. Všetky drevené hračky Janod majú istý vzdelávací význam, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná aj hrubá motorika detí, skúmaním drevených povrchov sa rozvíja aj hmatová citlivosť rúk. Drevené skladačky naviac posilňujú svalstvo na rukách a deti získavajú istú mechanickú zručnosť, rozvíjajú svoju fantáziu a tvorivosť. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo. Spoločnosť je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov.

Francúzska firma Janod  ponúka pestrú škálu prvotriednych drevených hračiek pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky. Kvalitu tejto francúzskej značky dokazujú aj viaceré medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • drevená skladačka so 100 dielikmi
  • viacfarebné prevedenie
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • vhodné pre deti od 3 do 8 rokov
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • rozvíja jemnú a hrubú motoriku, hmatovú citlivosť, fantáziu, posilňuje svalstvo na rukách
  • deti sa učia ako fungujú a na čo slúžia pracovné nástroje
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery19*19*32 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.