Drevená stavebnica Farma Story Set Box Janod so zvieratkami 23 dielov

Popis produktu

Drevená stavebnica Farma od Janod je špičkový výrobok spĺňajúci prísne kritéria kvality a bezpečnosti. Stavebnica pre deti Farma je zabalená v dekoračnej krabici, ktorá znázorňuje farmársky domček. Stavebnica pre deti Farma patrí do série hračiek Story Set, ku ktorej si môžete vybrať ďalšie drevené hračky z tejto série, a tak si dieťa môže vybudovať vlastné malé mestečko. Detská farma obsahuje až 23 dielov, medzi nimi je farmárka, dvaja farmári, stromčeky, oplotenie, napájadlo s vodou a množstvo domácich zvieratiek - prasiatko, koník, kravičky, zajačik, mačička, sliepočka i húska.  Farmársky traktor s vlečkou, ktorá je pripevnená pomocou magnetu a malým farmárom poslúži na prevoz zvieratiek.

 Hračka z dreva poskytne vášmu dieťaťu veľa herných podnetov, rozvíja fantáziu a manuálne zručnosti detí. Vďaka bohatému príslušenstvu sa dieťatko s drevenou stavebnicou Farma zahrá aj samo a pri hre s inými deťmi si aktívne rozvíja komunikačné schopnosti, keď pomenúva jednotlivé súčasti súpravy. Drevená hračka je vhodná pre deti od 3 rokov. Jej povrchová úprava je zdravotne neškodná, takže aj keď si menšie dieťa dá hračku do pusy, nehrozia zdravotné riziká. Drevená hračka značky Janod je vyrobená na základe nekompromisného prístupu – výrobca uvoľní do predaja len také hračky, ktoré spĺňajú bezpečnostné kritériá a zabraňujú zraneniu dieťaťa. Krásne farebné ošetrenie hračiek zabezpečuje stálofarebnosť dlhé roky.

Francúzska spoločnosť Janod píše svoju históriu už od roku 1970 a je známa bohatou ponukou prvotriednych hračiek z dreva. V ponuke tejto značky nájdeme drevené hračky s tradíciou, ktoré sú však vyrábané modernými technológiami a spĺňajú očakávania a potreby dnešných detí a ich rodičov. Hračky Janod sú robustné, stabilné a pevné. Vďaka použitým kvalitným materiálom získate pre svoje dieťa nadčasovú hračku, s ktorou sa budú hrať aj ďalšie generácie. Za kvalitou tejto francúzskej značky stoja aj medzinárodné ocenenia ako PAL Awards za hračky podporujúce rozvoj reči či zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú deti, rodičia a pedagógovia.

Vlastnosti

  • drevená stavebnica - farma so zvieratkami
  • kvalitne opracovaný drevený materiál
  • povrchová úprava zo zdravotne neškodných farieb a lakov
  • súprava v dekoračnej škatuli
  • v súprave: 23 dielov
  • rozmery: 27,5*5*20 cm
  • vhodná pre deti od 36 mesiacov
  • pestrofarebné prevedenie
  • čistenie navlhčenou handričkou
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • jedinečný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery28*5*20 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.