Drevená stavebnica ratrak Constructor Snowcat Eichhorn štyri modely (ratrak, skúter, expedičné auto, snežné auto) 200 dielov od 6 rokov

Popis produktu

Drevená stavebnica 4v1 Constructor Snowcat od nemeckého výrobcu Eichhorn je perfektný darček pre všetky deti od 6 rokov, ktoré majú rady technickejšie hračky. S nadčasovou 200-dielnou súpravou si chlapci aj dievčatá budú môcť poskladať 4 zimné modely - ratrak, skúter, expedičné auto a snežné auto. Hlavné dieliky stavebnice s precízne spracovanými detailmi sú vyrobené z bukového dreva, ktoré je príjemné na dotyk, a umožňujú deťom jednoduchú manipuláciu. Malí konštruktéri si pri skladaní si vyskúšajú svoje zručnosti a schopnosti, takisto si rozvíjajú aj logické myslenie a technickú predstavivosť. S multifunkčnou stavebnicou sa zabavia na dlhé hodiny, pričom budú objavovať stále nové herné možnosti.

Stavebnice majú priaznivý vplyv na vývin dieťaťa, zvyšujú aktivitu jeho mozgu, formujú jeho osobnosť, zručnosti aj schopnosti. Drevená stavebnica Eichhorn sa vyznačuje originálnym dizajnom a najvyššou nemeckou kvalitou, vďaka ktorej vydrží vo vašej rodine dlhé roky. Podnecuje v deťoch kreatívne a abstraktné myslenie, zisťujú, ako realizovať nové nápady a myšlienky. Po každej dokončenej stavebnici získavajú zdravé sebavedomie, spoliehajú sa na svoje vlastné sily a schopnosti. Veselé a sýte farby v kombinácii s prírodným vzhľadom ozdobia každú detskú izbičku a vytvoria útulnú a tvorivú atmosféru.

Už viac ako 60 rokov prináša nemecký výrobca Eichhorn chlapcom a dievčatám tie najkvalitnejšie drevené hračky, ktoré v plnej miere podporujú rozvoj ich kreativity a individuality. Prémiové produkty Eichhorn sú nadčasové, potešia aj ďalšiu generáciu. Podporujú u detí zdravú zvedavosť, predstavivosť, rozvíjajú ich zručnosti a jemnú motoriku. Najvyššie etické a ekologické štandardy spoločnosti Eichhorn prispievajú k tradičnej ochrane lesov, k výrobe hračky sa použilo výhradne 100% drevo FSC® získané udržateľným lesníctvom v Bavorskom lese. Hračky z dreva spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá a normy stanovené Európskou úniou.

Vlastnosti

  • 200-dielna drevená stavebnica
  • 4 rôzne modely (ratrak, skúter, expedičné a snežné auto)
  • špičková nemecká kvalita od Eichhorn
  • viacgeneračná hračka 
  • všestranne rozvíja chlapcov aj dievčatá
  • spĺňa prísne normy a kritériá EÚ
  • vhodná od 6 rokov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodNemecko
Rozmery balenia10*39*26 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,04 kg
Note100% FSC recycled
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.