Drevená stavebnica lietadlo Constructor Airplane Eichhorn dva modely (lietadlo a helikoptéra) 40 dielov

Popis produktu

Drevená stavebnica Constructor Airplane od nemeckého výrobcu Eichhorn je vynikajúca konštrukčná hračka pre všetky šikovné deti od 3 rokov. Stavebnica lietadla obsahuje 40-dielnu súpravu dielov, vďaka ktorým dokážu postaviť aj model helikoptéry. Hlavné diely s precíznymi detailmi sú vyrobené z prvotriedneho bukového dreva, sú prispôsobené pre malé detské rúčky. Chlapci aj dievčatá sa zahrajú na leteckých konštruktérov a dispečerov, pri skladaní si vyskúšajú svoje zručnosti, rozvíjajú si logické myslenie a technickú predstavivosť, učia sa trpezlivosti. Multifunkčná stavebnica s 2 variantmi modelov zabaví deti na dlhé hodiny, ľahko si vyberú, či si postavajú lietadlo alebo helikoptéru. 

Konštrukčné hračky majú veľký vplyv na vývin dieťaťa, zvyšujú aktivitu jeho mozgu, formujú jeho osobnosť, zručnosti aj schopnosti. Skladačka Eichhorn sa vyznačuje originálnym dizajnom a najvyššou nemeckou kvalitou, vďaka ktorej vydrží vo vašej rodine dlhé roky. Podnecuje v deťoch kreatívne a abstraktné myslenie, prichádzajú na nové nápady, učia sa, ako realizovať svoje predstavy. Po každom správnom dokončení stavebnice naberajú zdravé sebavedomie, dokážu sa spoľahnúť na svoje vlastné schopnosti. Veselé farby v kombinácii s prírodným vzhľadom ozdobia každú detskú izbičku a vytvoria útulnú a veselú atmosféru. 

Už viac ako 60 rokov prináša nemecký výrobca Eichhorn chlapcom a dievčatám tie najkvalitnejšie drevené hračky, ktoré v plnej miere podporujú rozvoj ich kreativity a individuality. Prémiové produkty Eichhorn sú nadčasové, potešia aj ďalšiu generáciu. Podporujú u detí zdravú zvedavosť, predstavivosť, rozvíjajú ich zručnosti a jemnú motoriku. Najvyššie etické a ekologické štandardy spoločnosti Eichhorn prispievajú k tradičnej ochrane lesov, k výrobe hračky sa použilo výhradne 100% drevo FSC® získané udržateľným lesníctvom v Bavorskom lese. Hračky z dreva spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá a normy stanovené Európskou úniou.

Vlastnosti

  • stavebnica lietadla a helikoptéry zároveň
  • 40-dielna drevená sada
  • špičková nemecká kvalita od Eichhorn
  • viacgeneračná hračka 
  • všestranne rozvíja chlapcov aj dievčatá
  • spĺňa prísne normy a kritériá EÚ
  • vhodná od 3 rokov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodNemecko
Rozmery balenia6*19*15 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,23 kg
Note100% FSC recycled
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.