Drevená školská lavica Orange&Blue Janod otvárateľná so stoličkou a 5 doplnkami oranžovo-modrá

Popis produktu

Janod drevená  otvárateľná školská lavica so stoličkou Orange&Blue s 5 doplnkami je krásna lavica na kreslenie z dielne francúzskych dizajnérov vhodná pre chlapcov a dievčatá od 3 rokov. Detská školská lavica v odtieňoch  modrej a oranžovej farby a v kombinácii farby svetlého dreva je nádherným darčekom pre všetkých malých výmyselníkov. Pracovnú plochu stola tvorí vyklápacia tabuľa, ktorú malý umelec využije pri kreslení a neskôr pri písaní. Stolík na kreslenie je dodávaný s praktickou stoličkou vo farbách modrej, oranžovej a svetlohnedej a spolu tvoria krásne hracie  a vzdelávacie centrum pre chlapcov. Rozmery lavice pre malých umelcov sú 60*41*59 a rozmery drevenej stoličky sú 30*25*27 cm.

Francúzski dizajnéri Janod mysleli aj na úložný priestor, ktorý sa nachádza pod pracovnou doskou a tiež na nádobky  na farbičky, fixky, perá alebo vodu pri maľovaní s vodovými farbami. Praktický úložný priestor umožňuje mať výtvarné potreby vždy pekne uložené a hneď k dispozícii. Súčasťou balenia lavice na kreslenie je papierová rolka, nádobky na kresliace potreby a špongia, ktorou deti jednoducho tabuľu utrú. Pod doskou na písanie a kreslenie je opierka na nohy, aby dieťa sedelo čo najpohodlnejšie. Lavica na kreslenie a stolička sú vyrobené z kvalitného dreva, ktoré je na dotyk hladké a príjemné. 

So školskou lavicou sa môžu najmenšie deti hrať na školské vyučovanie a pripravovať sa tak na dni, kedy bude jedna ozajstná lavica v škole patriť im. Veľmi dobrým spôsobom sa tak rozvíja detská fantázia a kreativita. Vďaka opierke na nohy a pohodlnému sedadlu sa tiež dieťa učí ako zdravo a správne sedieť. Na školskej lavici si deti v predškolskom veku môžu kresliť alebo deti v mladšom školskom veku sa môžu učiť zo svojho šlabikára.  Na stoličke sa nachádza praktický otvor, ktorý umožňuje jednoduchú manipuláciu so stoličkou, napríklad pri jej prenášaní. Vďaka jedinečnému francúzskemu dizajnu, kvalitným materiálom, praktickému prevedeniu a pekným farbám tejto nádhernej hračke neodolá žiadne dieťa.

Otvárateľná školská lavica so stoličkou Orange&Blue v chlapčenských farbách je krásnym doplnkom detskej izby. Stolík s vyklápacou tabuľou a papierovou rolkou na kreslenie pomáha rozvíjať kreativitu detí. Kreslením či písaním si deti rozvíjajú jemnú motoriku.  Janod otvárateľná školská lavica so stoličkou Orange&Blue dáva deťom priestor pre vlastnú tvorbu a podporuje fantáziu a kreativitu detí.  Je to veľmi praktická detská hračka, keď sa u dieťaťa už od útleho veku rozvíjajú kresliace schopnosti, manuálna zručnosť ovládať ceruzku a kriedu. Praktické prevedenie dreveného stolíka s tabuľou a stoličkou využijú pri svojich hrách deti v predškolskom a rannom školskom veku.

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorá vyvíja prvotriedne drevené hračky pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky. Drevo je na hračkách Janod ošetrené tak, aby sa neštiepilo a použité farby a laky na povrchovej úprave sú zdravotne neškodné a bezpečné.

Vlastnosti           

  • otvárateľná školská lavica so stoličkou Orange&Blue z kvalitného dreva
  • úložný priestor a vyklápacia tabuľa, rolka s papierom
  • odtiene modrej a oranžovej farby sú kombinované so svetlým drevom
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • na povrchu hračky sú použité zdravotne neškodné farby a laky
  • vhodná pre deti od 3 do 5 rokov
  • rozmery lavice  60*41*59, stoličky 30*25*27 cm
  • rozvíja detskú motoriku, kreativitu a fantáziu
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy
  • úžasný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery60*41*59, 30*25*27 cm
Rozmery balenia65*15*45 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť9,5 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.