Drevená skladačka Sob Zigolos Janod 4 dieliky od 12 mes

Popis produktu

Janod drevená skladačka Sob je nádherná hračka z dreva vhodná pre deti od 12 do 36 mesiacov. Drevená hračka s osobitým francúzskym dizajnom je tvorená 4 dielikmi, ktoré deti spájajú pomocou kolíka, tak sa pri skladaní a rozkladaní hračky zabavia dlhý čas. Drevená skladačka sob v hnedo - žltom farebnom prevedení má rozmer 19*16*14 cm. Pri skladaní detskej skladačky z dreva sa deti učia farby, rozvíjajú jemnú motoriku, logické myslenie a trénuje trpezlivosť. Po zložení drevený sob tvorí peknú dekoráciu v detskej izbe. Drevená skladačka je nadčasová hračka, vyrobená z kvalitného dreva a zdravotne neškodných a odolných farieb.

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne, pretože vo veľkej miere ovplyvňujú vývin detí. Všetky drevené hračky Janod majú istý vzdelávací význam, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním drevených povrchov sa zvyšuje a rozvíja hmatová citlivosť. Jemný povrch, pestré farby a jedinečný dizajn zaručia, že sa vaše ratolesti so sobíkom Janod nikdy nebudú nudiť. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo, Janod je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov.

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorá vyvíja prvotriedne drevené hračky pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky.

Vlastnosti           

  • drevená skladačka sob, 4 dieliky
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • vhodný pre deti od 12 do 36 mesiacov
  • rozmer 19*16*14 cm
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • rozvíja detskú motoriku, logické myslenie
  • deti sa učia poznávať farby, tvary
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • jedinečný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery19*16*14 cm
Rozmery balenia13*13*14 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,2 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.