Drevené zvieratko nosorožec Janod skladacie 4 diely od 24 mes

Popis produktu

Janod drevené skladacie zvieratko je krásna hračka z dreva vhodná pre deti od 2 do 6 rokov. Drevený nosorožec je zložený zo 4 drevených dielikov, ktoré sa dajú pospájať pomocou kolíkov a tak si ju dieťatko môže skladať a rozkladať niekoľkokrát. Drevené zvieratko má pekné fialové farebné prevedenie a príjemný hladký povrch, takže mu neodolá žiadne dieťa. Hračka z dreva pre deti je vynikajúca na rozvoj motoriky rúk a pohybových zručností, tiež na poznávanie farieb a tvarov, posilnenie koncentrácie a logického myslenia, keďže deti musia rozmýšľať ako hračku poskladať. Drevená skladacia hračka je nadčasová, vyrobená z kvalitného dreva a zdravotne neškodných a odolných farieb.

Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa na ňom nerobili triesky. Janod je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov. Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne, pretože vo veľkej miere ovplyvňujú vývin detí. Všetky drevené hračky Janod majú istý vzdelávací význam, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním drevených povrchov sa zvyšuje aj hmatová citlivosť. Jemný povrch, pestré farby a jedinečný dizajn vám zaručia skvelú zábavu a hravé učenie sa pre vaše deti.

Francúzska spoločnosť Janod je známa vývojom originálnych drevených hračiek s francúzskym dizajnom. Hračky Janod sú nielen veľmi zaujímavé a zábavné, ale prispievajú aj k rozvoju detskej inteligencie. Majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti majú hračky aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky. Kvalitu Janod dokazujú aj viaceré medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • drevená skladacia hračka – nosorožec
  • 4 dieliky
  • rozmery 13*5*7 cm
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • vhodná pre deti od 2 do 6 rokov
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • rozvíja detskú motoriku, hmatovú citlivosť
  • má pestré farby na zaujatie dieťatka
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery13*5*7 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.