Drevená skladačka Medveď Zigolos Janod hojdací s plyšom od 12 mes

Popis produktu

Janod drevená húpacia skladačka medveď Zigolos je nádherná hračka z dreva s plyšom s jedinečným francúzskym dizajnom vhodná pre dievčatká a chlapcov od 12 do 36 mesiacov. Drevená hojdacia hračka polárny medveď s rozmermi 9*9*15 cm je tvorená stojanom s navliekacím stĺpikom, na ktorý deti ukladajú ostatné časti a vytvoria tak kompletnú hračku kývajúceho medveďa. 2 časti skladačky pokrýva jemný plyš, ktorý je na dotyk veľmi príjemný.Drevený medveď s plyšom pre deti sa môže húpať vďaka oválnemu tvaru spodnej časti.

Drevené zvieratko medveď Zigolos dieťatko zaujme nielen francúzskym dizajnom, farbami, materiálom z plyšu, ale aj pohybom a zvukmi. Deti si prostredníctvom húpacej skladačky rozvíjajú motoriku rúk, poznávajú farby a tvary, rozvíja sa ich logické myslenie a tiež sluch. Drevená húpacia hračka je nadčasová, vyrobená z kvalitného dreva a zdravotne neškodných a odolných farieb a deti sa pri hre s touto peknou skladačkou zabavia dlhý čas.

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne, pretože vo veľkej miere ovplyvňujú vývin detí. Všetky drevené hračky Janod majú istý vzdelávací význam, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním drevených povrchov sa zvyšuje a rozvíja hmatová citlivosť. Jemný povrch, pestré farby a jedinečný francúzsky dizajn zaručia, že sa vaše ratolesti s drevenou skladačkou Janod nikdy nebudú nudiť.

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorá vyvíja prvotriedne edukačné hračky pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky.

Vlastnosti           

  • drevená húpacia hračka - ľadový medveď
  • kombinácia materiálov - drevo a jemný plyš
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • vhodná pre deti od 12 do 36 mesiacov
  • rozmer 9*9*15 cm
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • rozvíja detskú motoriku, hmatovú citlivosť
  • deti sa učia poznávať farby, tvary
  • príjemné farebné prevedenie
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • jedinečný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery9*9*15 cm
Rozmery balenia10*10*18 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,3 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.