Drevená skladačka Baby Forest Janod húsenica s kockami od 12 mes

Popis produktu

Janod drevená skladačka húsenica s kockami Baby Forest je nádherná drevená didaktická hračka s jedinečným francúzskym dizajnom vhodná pre deti od 12 do 36 mesiacov. Drevená hračka v tvare húseničky je skladačka a vkladačka zároveň. Telo húseničky tvorí 6 dielikov v tvare kruhu v pestrých farbách a 5 kociek rôznych tvarov. Rozmery hračky po zložení sú 35*11*4 cm. Drevené kruhy, ktoré tvoria telo húsenice, sa skladajú ako puzzle, dieťa do každého dielika vkladá ešte kocku so správnym tvarom. Drevená skladačka húsenica je jednoduchá, a predsa tak zaujímavá hračka, priaznivo pôsobí na vývin detí. Pomocou drevenej vkladačky sa dieťatko učí o rôznych tvaroch a farbách, rozvíja sa jemná detská motorika a tiež koncentrácia, pretože dieťatko sa musí pri skladaní tvarov sústrediť. Pestré farby zaručia, že tejto peknej hračke neodolá žiadne dieťatko a naučí sa pomocou nej hravou formou veľa nových vecí. Potešte svoje dieťatko touto zaujímavom drevenou hračkou. 

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne a to nie nadarmo. Všetky drevené hračky francúzskej spoločnosti Janod majú istý vzdelávací význam, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním drevených povrchov sa zvyšuje a rozvíja hmatová citlivosť. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo a použité farby a laky na povrchovej úprave sú zdravotne neškodné a bezpečné. Vďaka použitým materiálom a jedinečnému dizajnu bude drevená vkladacia hračka Janod dlho obľúbeným spoločníkom vašich detí. Drevená skladačka je nadčasová didaktická hračka, vyrobená z kvalitného dreva a zdravotne neškodných a odolných farieb a dieťatko sa s ňou zahrá doma i na cestách.

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorá vyvíja prvotriedne drevené hračky pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Janod je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov. Drevené hračky pre deti francúzskej značky Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky. Hračky Janod získali medzinárodne ocenenia PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • drevená skladačka - húsenica s kockami
  • rozmery 35*11*4 cm
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • vhodná pre deti od 12 do 36 mesiacov
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • rozvíja detskú motoriku, koncentráciu
  • deti sa učia poznávať farby, tvary
  • má pestré farby na zaujatie dieťatka
  • jedinečný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery35*11*4 cm
Rozmery balenia35*4*12 cm
Hmotnosť0,28 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.