Drevená sada postavičiek Mademoiselle Janod rodinka do domčeka pre bábiky 4 diely

Popis produktu

Drevené postavičky Mademoiselle Janod predstavujú milú sadu bábik, ktoré sa dokonale hodia k domčeku na hranie. Súprava bábik je vhodná pre deti od 3 do 8 rokov. Sada bábik navrhnutá francúzskymi dizajnérmi pozostáva zo štyroch postavičiek: otec, mama, dievčatko a chlapec, ktoré sú skvelým doplnkom k domčeku pre bábiky Janod. Výška jednej bábiky je 11 cm. Súčasťou rodinky bábik je mamička, otecko, dcéra a syn. Sú vyrobené z kvalitného dreva a na sebe majú príjemné textilné oblečenie.

Súprava postavičiek je zaručenou zábavou pre každé dieťatko. Dieťa môže bábikám oblečenie vyzliekať a vymienať podľa vlastnej fantázie. S rodinkou bábik sa dá vymyslieť kopec zábavných i dobrodružných príbehoch, ktoré deti skvele zabavia. Bábiky - súprava drevených postavičiek sú vyrobené v pestrých farbách, ktoré upútajú každé dieťa. Dizajn bábik Janod je nadčasový, preto sa s nimi zahrá aj niekoľko generácií detí. Bábiky s francúzskym dizajnom si zamiluje každá malá slečna.

Vlastnosti    

  • 4 drevené postavičky
  • vhodné pre deti od 3 do 8 rokov
  • doplnok k domčeku pre bábiky Mademoiselle Janod

Francúzska spoločnosť Janod vyvíja prvotriedne hračky pre deti, ktoré spĺňajú prísne štandardy a predpisy, čo zaručuje maximálnu bezpečnosť pre vaše dieťatko. Za kvalitou výrobcu Janod stoja mnohé medzinárodné ocenenia. Drevené bábiky do domčeka sú výborný darček pre najmenšie deti, ktorý im vďaka vysokej kvalite dreva, farieb a materiálov vydrží dlhé roky ako nový.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Celková výška11 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.