Drevená opička Janod zvieratko z cirkusu na ťahanie so zvončekom od 12 mes

Popis produktu

Janod  drevené cirkusové zvieratko na ťahanie opička so zvončekom je pekná hračka z dreva vhodná pre dievčatká a chlapcov od 12 do 36 mesiacov. Ťahacia drevená hračka v podobe veselej opičky má rozmer 13*7*15 cm, žiarivé farby a úžasný francúzsky dizajn, vďaka čomu je to ideálny darček pre vašich najmenších. Drevené kolieska na hračke zabezpečia hladkú jazdu na rôznych povrchoch, pri ťahaní hračky vydáva zvonček umiestnený na hračke  príjemný zvuk, ktorý sa zapáči nielen detičkám, ale aj okoliu.

Zvieratko na ťahanie opička je upevnené na  šnúrke, aby ju dieťatko mohlo ľahko chytiť a vydať sa s ňou do sveta. Deti si prostredníctvom nej rozvíjajú motoriku rúk, poznávajú farby a tvary, je to skvelý spoločník na objavovanie vonkajšieho, neznámeho sveta pre malých dobrodruhov. Drevená hračka zvieratko na ťahanie opička so zvončekom je nadčasová hračka, vyrobená z kvalitného dreva a zdravotne neškodných a odolných farieb. 

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne a to nie nadarmo. Všetky drevené hračky Janod majú istý vzdelávací význam, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním drevených povrchov sa zvyšuje a rozvíja hmatová citlivosť. Vymýšľaním rozprávkových príbehov pre veselé zvieratko so zvončekom sa tiež rozvíja detská fantázia. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo. Vďaka použitým materiálom a jedinečnému dizajnu bude drevené ťahacie zvieratko Janod dlho obľúbeným spoločníkom vašich detí. 

Drevená hračka francúzskej značky Janod je vyrobená na základe nekompromisného prístupu – výrobca uvoľní do predaja len také hračky, ktoré spĺňajú bezpečnostné kritériá a zabraňujú zraneniu dieťaťa. Drevené hračky sú vhodné pre detičky od jedného roka, ich povrchová úprava je zdravotne neškodná, takže aj keď si menšie dieťa dá hračku do pusy, nehrozia zdravotné riziká. Farebné ošetrenie hračiek zabezpečuje stálofarebnosť dlhé roky. Jasné farby sú odolné voči oteru a hračky z dreva Janod budú celé roky ako nové. Janod je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov.

Vlastnosti           

  • drevené zvieratko na ťahanie opička so zvončekom
  • s drevenými kolieskami
  • zvonček na hračke vydáva pri pohybe príjemný zvuk
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • vhodná pre deti od 12 do 36 mesiacov
  • rozmer 13*7*15 cm
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • rozvíja detskú motoriku, fantáziu
  • deti sa učia poznávať farby, tvary
  • má žiarivé farby na zaujatie dieťatka
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • jedinečný francúzsky dizajn

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery13*7*15 cm
Celková výška15 cm
Rozmery balenia16*7*12 cm
Celková dĺžka13 cm
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,15 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.