Drevené pracovné náradie Tool Box Eichhorn a rôzne komponenty na skladanie 30 dielov

Popis produktu

Drevené pracovné náradie Tool Box od nemeckého výrobcu Eichhorn predstavuje vynikajúci darček pre všetky šikovné deti od 3 rokov, ktoré sa rady hrajú hry na povolania. S 30-dielnou opravárskou sadou sa zahrajú hry na technikov a opravárov. K dispozícii budú mať kvalitnú drevenú debničku s doplnkami, medzi ktorými je skrutkovač, kľúč, kladivko, montážne diely a rôzne skrutky a matice. Šikovní majstri si vyskúšajú prácu s jednotlivými kusmi náradia, učia sa, ako sa s nimi narába a vďaka prenosnej debničke s montážnymi otvormi a veľkou rukoväťou si môžu náradie brať aj na návštevy a aj ku kamarátom. Malí technici si s náradím preskúšajú svoje schopnosti a zručnosti, takisto si rozvíjajú aj logické myslenie a priestorové videnie.

Pri hre objavujú stále nové herné možnosti, zabavia sa na dlhé roky. Drevené pracovné náradie má veľký vplyv na vývin dieťaťa, zvyšuje aktivitu jeho mozgu, formujú jeho osobnosť, zručnosti aj schopnosti. Náradie z dreva Eichhorn sa vyznačuje nadčasovým dizajnom a najvyššou nemeckou kvalitou, vďaka ktorej vydrží vo vašej rodine dlhé roky. Podnecuje v deťoch kreatívne a abstraktné myslenie, zisťujú, ako realizovať nové nápady a riešiť problémy, učia sa pozerať na svet iným pohľadom. Po každej úspešnej montáži naberajú zdravé sebavedomie, spoliehajú sa na svoje vlastné sily a schopnosti. Rozmery produktu sú 11*22*12 cm.

Už viac ako 60 rokov prináša nemecký výrobca Eichhorn chlapcom a dievčatám tie najkvalitnejšie drevené hračky, ktoré v plnej miere podporujú rozvoj ich kreativity a individuality. Prémiové produkty Eichhorn sú nadčasové, potešia aj ďalšiu generáciu. Podporujú u detí zdravú zvedavosť, predstavivosť, rozvíjajú ich zručnosti a jemnú motoriku. Najvyššie etické a ekologické štandardy spoločnosti Eichhorn prispievajú k tradičnej ochrane lesov, k výrobe hračky sa použilo výhradne 100% drevo FSC® získané udržateľným lesníctvom v Bavorskom lese. Hračky z dreva spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá a normy stanovené Európskou úniou.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery11*22*12 cm
Celková výška12 cm
Rozmery balenia12*23*15 cm
Celková dĺžka22 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,62 kg
Note100% FSC recycled
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.