Drevená magnetická vkladačka bubon I Wood Janod Učíme sa tvary a farby od 18 mes

Popis produktu

Janod drevená magnetická vkladačka bubon I Wood Učíme sa tvary a farby je nádherná drevená didaktická hračka vhodná pre deti od 18 do 36 mesiacov. Drevená hračka má podobu bubna s otvormi pre drevené kocky vo vrchnej časti, jej rozmery sú 18*18*15 cm. Spolu je na oboch stranách bubna 6 otvorov pre 6 rôznofarebných kociek s rôznymi tvarmi, striešky bubna sa dajú dať dolu, aby sa dali vybrať kocky. Detská hračka z dreva je zaujímavá hračka, veľmi užitočná pre vývin dieťaťa. Pomocou drevenej vkladačky sa dieťatko učí o rôznych tvaroch a farbách, prostredníctvom nej sa rozvíja jemná detská motorika a tiež koncentrácia, pretože dieťatko sa musí pri skladaní tvarov sústrediť. Drevená vkladačka v tvare bubna je nadčasová didaktická hračka, vyrobená z kvalitného dreva a zdravotne neškodných a odolných farieb.

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne a to nie nadarmo. Všetky drevené hračky Janod majú istý vzdelávací význam, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním drevených povrchov sa zvyšuje a rozvíja hmatová citlivosť. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo a použité farby a laky na povrchovej úprave sú zdravotne neškodné a bezpečné. Vďaka použitým materiálom a jedinečnému dizajnu bude vkladačka s kockami Janod dlho obľúbeným spoločníkom vašich detí. Janod je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov.

Francúzska spoločnosť Janod je známa pestrou ponukou kvalitných detských drevených hračiek, ktoré sú inšpirované francúzskym dizajnom. Hračky Janod sú nielen veľmi zaujímavé a zábavné, ale prispievajú aj k rozvoju detskej inteligencie. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Kvalitu značky Janod dokazujú aj viaceré medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • drevená vkladačka - bubon
  • magnetická
  • rozmery 18*18*15 cm
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • vhodná pre deti od 18 do 36 mesiacov
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • rozvíja detskú motoriku, koncentráciu
  • deti sa učia poznávať farby, tvary
  • má pestré farby na zaujatie dieťatka
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • originálny francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery18*18*15 cm
Rozmery balenia21,5*18*20 cm
Hmotnosť0,82 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.