Drevená školská tabuľa Graffiti Janod magnetická, obojstranná a polohovateľná so 14 doplnkami od 3 rokov

Popis produktu

Drevená tabuľa Grafitti je úžasná obojstranná tabuľa s doplnkami vhodná pre deti od 3 do 8 rokov. Tabuľa je výškovo nastaviteľná, takže sa prispôsobí a rastie spolu s dieťaťom. Z jednej strany je to klasická čierna tabuľa ako v škole, z druhej strany magnetická biela tabuľa, stoja na peknom drevenom stojane. Má niekoľko skvelých doplnkov, vďaka ktorým zaujme a zabaví jednoznačne každé dieťa na veľmi dlhý čas. V prvom rade prichádza so setom kried na kreslenie, takže deti sa môžu zahrať na vyučovanie v škole, biznismenov na schôdzi alebo keď je vonku škaredé počasie a nemôžu si kresliť vonku na chodníku, táto tabuľa ich zachráni. Na zmazanie a vyčistenie tabule od kriedy sa dá použiť hubka na mazanie, ktorá je tiež v balení.

Druhá strana, ktorá je magnetická môže tiež poslúžiť na kreslenie alebo písanie a to pomocou špeciálnej fixky na magnetickú tabuľu. Fixka pre deti sa dá zároveň použiť aj na zmazávanie rôznych detských výtvorov. Dieťa sa rado zabaví a veľmi využije aj 6 farebných magnetov a dlhú magnetickú tyč, napríklad na prichytenie veľkých alebo malých obrázkov a plagátov. Súčasťou magnetickej tabule pre deti je aj rolka s papierom, ktorá sa dá upevniť na vrch tabule a tak sa magnetická tabuľa pre deti ihneď zmení na kresliace plátno a o zábavu je opäť postarané. Praktické nádobky, ktoré sú v balení spolu s tabuľou, poslúžia na vodu, ktorú dieťa bude potrebovať pri maľovaní na tabuľu. Všetky tieto zaujímavé doplnky si dieťa môže poukladať na praktický stojan, ktorý sa nachádza pod tabuľou z obidvoch strán a tiež do červenej nádobky, ktorá sa dá použiť na čokoľvek.

Manipuláciou s magnetmi a kreslením s kriedami, farbičkami, fixkami, ktoré sa dajú pri tejto detskej tabuli využiť, sa rozvíja motorika detí. Najdôležitejšie pri drevenej hračke je však to, že tvorením všelijakých obrázkov a výtvorov sa rozvíja detská fantázia a tvorivosť, objavujú svoje talenty, túžia sa zlepšovať a zdokonaľovať. Tiež sa tu deti môžu naučiť istej disciplíne a zodpovednosti, ak mu povieme, že si musí samo udržiavať poriadok, že to má samo celé na starosti. Dieťa sa vďaka tejto tabuli môže priblížiť svetu dospelých, keď sa bude hrať na rôzne povolania, pri ktorých sa používa tabuľa. Jednoducho, drevená magnetická tabuľa nesmie chýbať v detskej izbe žiadneho dieťaťa, pokiaľ chcete, aby sa nikdy nenudilo a rozvíjala sa jeho predstavivosť.

Janod je symbolom jedinečných a kvalitných drevených hračiek s francúzskym dizajnom, ktoré sú nielen zábavné, ale aj rozvíjajú inteligenciu detí. Jeho história siaha do roku 1970. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti. Janod je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov.

Vlastnosti           

  • magnetická biela a čierna tabuľa so 14 doplnkami
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb 
  • vyrobená z kvalitného dreva s certifikátom FSC
  • súčasťou balenia sú farebné kriedy, magnety, magnetická tyč, fixka, hubka, rolka papiera, nádobky na vodu
  • vhodná pre deti od 3 do 8 rokov
  • rozmery 58*65*126 cm
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • rozvíja detskú tvorivosť a fantáziu
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery58*65*126 cm
Celková výška91-126 cm
MagnetickéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Noteadjustable easel
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.