Drevená školská lavica a tabuľa Splash Janod 2v1 magnetická, polohovateľná s poličkou a doplnkami od 3 rokov

Popis produktu

Hľadáte pre svoje deti krásnu multifunkčnú drevenú školskú lavicu a tabulu? Drevená školská lavica a tabuľa Splash 2v1 je multifunkčná drevená pomôcka a hračka zároveň, vhodná pre všetky deti od 3 do 8 rokov. Tabuľa je výškovo nastaviteľná, takže sa prispôsobí a rastie spolu s vaším dieťaťom. Drevená tabuľa je obojstranná. Z jednej strany tabule si dieťa môže kresliť na klasickú čiernu tabuľu, ako v škole, z druhej strany môže využiť magnetickú bielu tabuľu. Drevená školská lavica s tabuľou je výborná detská hračka, vhodná do každej izby. Detská lavica disponuje aj týmito doplnkami: plastová nádobka na pomôcky, krieda, čierna fixka a hubka na čistenie. Výška tabule je 116 cm a výška lavice je 52 cm. Drevená stolička nie je súčasťou balenia. 

Drevená lavica s tabuľou prichádza od známeho francúzskeho dizajnéra Janod, ktorý si dal záležať na kvalitnom a atraktívnom dizajne tejto detskej hračky. Drevená lavica s tabuľou poslúži všetkým deťom, ktoré rady kreslia, píšu alebo sa jednoducho chcú zabaviť počas škaredého počasia. Lavica s tabuľou je vhodná aj pre hru viacerých detí, ktoré navzájom súťažia, ktoré z nich nakreslí krajší obrázok alebo sa učia uhádnuť určitý nakreslený tvar. Detská tabuľa s klasickou čiernou tabuľou poslúži deťom aj na preskúšavanie ich vedomostí a rátanie, aby si mohli zopakovať trochu matematiky. Na druhú stranu tabule s bielou magnetickou stranou si môže kresliť so špeciálnou fixkou alebo si pomocou magnetov môže pripevniť obľúbený obrázok na tabuľu a pokúsiť sa ho nakresliť. Hra s detskou tabuľou u detí rozvíja jemnú motorikuvnímavosť a sústredenie, ako aj detskú fantáziu a predstavivosť. 

Drevená školská tabuľa sa dá veľmi ľahko poskladať na školskú lavicu. K detskej lavici si môže prisunúť stoličku a pustiť sa posediačky do kreslenia. Drevená tabuľa má krásny farebný rám, ktorý sa vyznačuje moderným dizajnovým vyhotovením. Dieťa bude mať veľkú radosť pri práci a zábave s touto kvalitnou detskou školskou lavicou. Určite ju využije na hru na vyučovanie so svojimi súrodencami alebo na školu. Práve pri hre so školskou lavicou sa dieťa pomaly učí, že sa treba zdokonaľovať v každom smere. Naučí sa aj poriadkumilovnosti, keďže po každej práci by si malo po sebe upratať školskú lavicu, aby mali rodiča radosť zo svojho zodpovedného dieťaťa. Drevená lavica je veľmi stabilná a rodičia sa nemusia báť o bezpečnosť svojho dieťaťa.

Janod je symbolom jedinečných a kvalitných drevených hračiek s francúzskym dizajnom, ktoré sú nielen zábavné, ale aj rozvíjajú inteligenciu detí. Jeho história siaha do roku 1970. Hračky pre deti od Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že vaše deti budú pri hre v bezpečí. Francúzsky vývojár Janod si dáva záležať aj na atraktívnom dizajne svojich hračiek a za jeho kvalitou stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti

  • drevená školská tabuľa - magnetická, čierna
  • rozmery školskej lavice 77*52*52 cm
  • rozmery školskej tabule 52*49*116 cm
  • doplnky: plastová krabička, krieda, fixka, hubka
  • ľahké rozloženie na školskú lavicu a tabuľu
  • atraktívny francúzsky dizajn
  • drevená stolička nie je súčasťou balenia
  • vhodná pre deti od 3 - 8 rokov

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery77*52*52 cm / 52*49*116 cm
Celková výška52 cm / 116 cm
MagnetickéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbabéžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.