Drevená kuchynka Spicy Cooker Janod červená od 3 rokov

Popis produktu

Drevená kuchynka Spicy Cooker Janod je vhodná pre deti od 3 do 8 rokov. Drevená kuchynka je vybavená mikrovlnkou, varnou doskou, drezom a rúrou. Vstavanou súčasťou kuchynky je aj polička na odkladanie potravín a doplnkov, hodiny, vešiak na varešky, otváracia skrinka v spodnej časti. Kuchynka disponuje otočnými gombíkmi, vydávajúce mechanický zvuk click click.

Rozmery kuchynky sú 55*30*87 cm, celková výška je 87 cm a výška pracovnej plochy je 50 cm. Stojí na 4 pevných drevených nohách, čo jej dodáva stabilitu. Detská drevená kuchynka Janod má nádherný nadčasový dizajn, ktorý bude milovať aj niekoľko generácií detí. Drevená kuchynka má výrazné červeno-ružové sfarbenie a retro motív na zadnej stene. Výrazné farby, retro dizajn, jemne opracované drevo a detaily kuchynky sú zárukou, že si ju obľúbi každý malý kuchár. Kuchynka z dreva má rúru na pečenie a dostatok úložných priestortov na potraviny, hračky či iné poklady.

Drevenej kuchynke určite neodolá žiaden malý milovník jedla a varenia. Kuchynka bola navrhnutá francúzskymi dizajnérmi vďaka čomu perfektne zapadne do každej detskej izbičky a stane sa obľúbenou drevenou hračkou vášho dieťatka. Kuchynka pre deti je vyrobená zo zdravotne neškodných materiálov a farieb, drevo je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov.

Hra na kuchárov je, samozrejme, veľmi zábavná hra, ktorú milujú azda všetky deti. Nie každý ale vie, že takouto hrou sa najlepšie rozvíja detská fantázia a kreativita. Deti majú v kuchynke Janod množstvo podnetov na všelijaké hry. Hrajú sa na šéfkuchárov v reštaurácii, na domácu gazdinku, varia svojej rodine, svojim kamarátom a pomedzi to sa rozprávajú a rozvíjajú aj svoje jazykové zručnosti. Prípravou rôznych vymyslených jedál si uvedomujú, aká náročná je príprava jedla, približujú sa svetu dospelých. Je to výborný spôsob ako deti naučiť vážiť si jedlo, ktoré im doma každý deň pripravujete.

Ku kuchynke je možné dokúpiť rôzne doplnky a riady značky Janod a dieťa si tak užije ešte viac zábavy. Francúzska značka Janod vyvíja prvotriedne hračky pre deti, ktoré spĺňajú prísne európske štandardy a predpisy, čo zaručuje maximálnu bezpečnosť pre vaše dieťatko. Za kvalitou značky Janod stoja mnohé medzinárodné ocenenia. Sú to hračky s francúzskym dizajnom, ktoré majú veselé farby a hebký povrch.

Vlastnosti

  • vhodná pre deti od 3 do 8 rokov
  • obsahuje niekoľko vstavaných spotrebičov
  • mechanický zvuk otočných gombíkov
  • rozmery kuchynky sú 55*30*87 cm
  • atraktívny francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery55*30*87 cm
Celková výška87 cm
Výška pracovnej plochy50 cm
Celková dĺžka55 cm
MechanickéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.