Drevená kuchynka My First Mademoiselle Cooker Janod ružová od 3 rokov

Popis produktu

Detská drevená kuchynka My First Mademoiselle Cooker Janod je prepracovaná kuchynka z dreva pre deti od 3 do 6 rokov. Drevená kuchynka pre najmenších obsahuje dve platničky, drez, hodiny, čiernu tabuľu na odkazy a má aj otočné gombíky pre realistickejšiu hru. V spodnej časti sa nachádza skrinka na potraviny, hračky alebo iné poklady malej kuchárky. Detská kuchynka z dreva má rozmery 50*31*67 cm. Drevená kuchynka s francúzskym dizajnom má ružovú farbu s bielymi bodkami a pôsobí veľmi nežne, zamiluje si ju každá malá kuchárka.

Deti si môžu vymýšľať vlastné recepty, zahrať sa na šéfkuchárov alebo jednoducho navariť niečo dobré pre svoju milovanú rodinku. Keď dievčatko vyrastie, môže drevenú kuchynku posunúť svojej mladšej sestre. Je to nadčasová kuchynka, ktorú si zamiluje viacero generácií detí a vďaka vysokej kvalite vydrží dlhé roky ako nová. Ku kuchynke je možné dokúpiť rôzne doplnky v podobe hrncov, pohárikov, tanierikov alebo ovocia. Kuchynka stojí na 4 pevných drevených nohách a v spodnej časti má dostatok úložného priestoru pre kuchárikov. Celkové rozmery detskej kuchynky sú 50*31*67 cm.

Vymýšľaním rôznych činností a príbehov sa rozvíja fantázia a predstavivosť detí, nehovoriac o kreativite. Deti sa hrou na kuchárov približujú svetu dospelých, objavujú čo prináša život kuchára. Na tabuľku si dieťatko môže nakresliť denné menu šéfkuchára. Kuchynka sa vyznačuje pevnou konštrukciou, francúzskym dizajnom a realistickým prevedením. Pomocou nástenných hodín v prednej časti kuchynky sa deti môžu učiť určovať čas. Na čiernu tabuľu si malá kuchárka môže písať svoje recepty, denné menu, kresliť obľúbené obrázky alebo určovať otváraciu dobu vo svojej reštaurácii.

Francúzska značka Janod vyvíja prvotriedne hračky pre deti, ktoré spĺňajú prísne európske štandardy a predpisy, čo zaručuje maximálnu bezpečnosť pre vaše dieťatko. Za kvalitou spoločnosti Janod stoja mnohé medzinárodné ocenenia. Sú to hračky s francúzskym dizajnom, ktoré majú veselé farby a hebký povrch. Drevené hračky Janod majú príjemný povrch, sú hebké, zdravotne neškodné a sú označené ekologickou nálepkou FSC.

Vlastnosti

  • vyrobená z kvalitného dreva
  • má nežný dievčenský dizajn
  • obsahuje otočné gombíky
  • zdravotne neškodné materiály
  • vhodná pre deti od 3 do 6 rokov

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery50*31*67 cm
Celková výška67 cm
Výška pracovnej plochy41 cm
Celková dĺžka50 cm
MechanickéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.