Drevená kuchynka Cote Janod ružová na kolieskach s otočnými gombíkmi so zvukom a 8 doplnkami od 3 rokov

Popis produktu

Hľadáte originálnu detskú kuchynku? Drevená detská kuchynka Cote Janod na kolieskach je vhodný darček pre všetky malé dievčatá od 3 do 8 rokov. Drevená kuchynka je vyrobená z kvalitného a pevného materiálu. Kuchynka pre dievčatá je vyhotovená v krásnej ružovej farbe s dekoráciami a obsahuje sadu 8 doplnkov: 2 drevené varešky a vidlička, hrniec s pokrievkou, panvica s pokrievkou, kuchynská rukavica, rekvizita vajíčka na smaženie. Ružová detská kuchynka z dreva sa hodí do každej detskej izby a s vyobrazeným motívom vtáčikov rozveselí každé dievčatko. 

Drevená kuchynka má v sebe zabudovanú rúru na pečenie s poličkou a vedľa nej sa nachádza otváracia skrinka, ktorú dievčatko využije na odloženie kuchynských potrieb. Kuchynka je ďalej vybavená pochrómovaným drezom, 2 platničkami na varenie, mikrovlnnou rúrou, hodinami s pohyblivými ručičkami a otočnými gombíkmi so zvukom. Súčasťou kuchynky sú aj vešiaky na varešky a polička na odkladanie potravín. Celková výška kuchynky je 100 cm. Výška pracovnej plochy kuchynky je 50 cm a jej celkové rozmery sú 62*31*100 cm.  Kuchynku je možné, vďaka kolieskam, veľmi ľahko presúvať.

Hra na kuchárov je veľmi zábavná hra, ktorú obľubujú azda všetky dievčatá. Pri hre s kuchynkami sa rozvíja najmä detská fantázia a kreativita. Deti sa hrajú na šéfkuchárov v reštaurácii, na domácu gazdinku, varia svojej rodine, svojim kamarátom a popritom sa rozprávajú a rozvíjajú aj svoje jazykové zručnosti. Prípravou rôznych vymyslených jedál si uvedomujú. aká náročná je príprava jedla, približujú sa svetu dospelých. Je to výborný spôsob, ako deti naučiť vážiť si jedlo, ktoré im doma každý deň pripravujete.

Francúzska dizajnérska kuchynka je nadčasová drevená hračka, s ktorou sa dieťa zabaví na dlhé hodiny. Francúzska značka Janod vyvíja prvotriedne hračky pre deti, ktoré spĺňajú prísne európske štandardy a predpisy, čo zaručuje maximálnu bezpečnosť pre vaše dieťatko. Za kvalitou Janod stoja mnohé medzinárodné ocenenia. Sú to hračky s francúzskym dizajnom, ktoré majú veselé farby a hebký povrch.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery62*31*100 cm
Celková výška100 cm
Celková dĺžka62 cm
ZvukovéÁno
MechanickéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť18 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.