Drevená kuchynka Buscuit Janod červeno-zelená so 6 doplnkami od 3 rokov

Popis produktu

Hľadáte kvalitnú detskú kuchynku z dreva? Drevená detská kuchynka Buscuit Janod je vhodný darček pre všetky deti od 3 do 8 rokov. Detská kuchynka je vyrobená z kvalitného a pevného dreva. Kuchynka je dievčatá je vyhotovená v atraktívnej červeno-zelenej kombinácii a malí kuchári a kuchárky sa potešia sade 6 doplnkov: 2 drevené varešky a vidlička, hrniec s pokrievkou, panvica s rekvizitou smaženého vajíčka, kuchynská rukavica.

Drevená kuchynka má zabudovanú rúru na pečenie a vedľa nej sa nachádza otváracia skrinka pre kuchynské náčinie. Kuchynka je taktiež vybavená drezom, 2 platničkami na varenie a hodinami s pohyblivými ručičkami. Súčasťou kuchynky sú aj vešiaky na varešky a 2 poličky na odkladanie potravín. Výška pracovnej plochy kuchynky je 50 cm a jej celkové rozmery sú 58*30*78 cm. Výška kuchynky je 78 cm

Hra na kuchárov je veľmi zábavná hra, ktorú si obľúbili všetky deti. Pri hre s kuchynkami sa najlepšie rozvíja detská fantázia a kreativita. Deti sa hrajú na šéfkuchárov v reštaurácii, na domácu gazdinku, varia svojej rodine, svojim kamarátom a popritom sa rozprávajú a rozvíjajú aj svoje jazykové zručnosti. Prípravou rôznych vymyslených jedál si uvedomujú. aká náročná je príprava jedla, približujú sa svetu dospelých. Je to výborný spôsob, ako deti naučiť vážiť si jedlo, ktoré im doma každý deň pripravujete.

Francúzska dizajnérska kuchynka je nadčasová drevená hračka, s ktorou sa dieťa zabaví na dlhé hodiny. Francúzska značka Janod vyvíja prvotriedne hračky pre deti, ktoré spĺňajú prísne európske štandardy a predpisy, čo zaručuje maximálnu bezpečnosť pre vaše dieťatko. Za kvalitou spoločnost Janod stoja mnohé medzinárodné ocenenia. Sú to hračky s francúzskym dizajnom, ktoré majú veselé farby a hebký povrch.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery58*30*78 cm
Celková výška78 cm
Celková dĺžka58 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť5 kg
Farbazelená,červená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.