Drevená kačacia rodinka Pull Along Janod na ťahanie od 12 mes

Popis produktu

Janod drevená kačacia rodinka na ťahanie Pull Along je pekná hračka z dreva vhodná pre deti od 12 do 36 mesiacov. Drevená ťahacia hračka má pestré farby a úžasný dizajn, vďaka čomu je to ideálny darček pre vašich najmenších. Drevené kolieska na hračke zabezpečia hladkú jazdu na rôznych povrchoch, točením hračka vydáva ťapkajúce zvuky, ktoré sa zapáčia nielen detičkám, ale aj okoliu. Kačacia rodinka z dreva má na sebe šnúrku, aby ju dieťatko mohlo ľahko chytiť a vydať sa s ňou do sveta. Deti si prostredníctvom nej rozvíjajú motoriku rúk, poznávajú farby a tvary, je to skvelý spoločník na objavovanie vonkajšieho, neznámeho sveta pre malých dobrodruhov. Drevené kačičky na ťahanie sú nadčasová hračka, vyrobená z kvalitného dreva a zdravotne neškodných a odolných farieb.

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne a to nie nadarmo. Všetky drevené hračky Janod majú istý vzdelávací význam, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním drevených povrchov sa zvyšuje a rozvíja hmatová citlivosť. Vymýšľaním rozprávkových príbehov pre cupkajúce kačičky sa tiež rozvíja detská fantázia. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo. Vďaka použitým materiálom a jedinečnému dizajnu bude drevená rodinka Janod dlho obľúbeným spoločníkom vašich detí. Janod  je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov.

Francúzska spoločnosť Janod je známa pestrou škálou originálnych drevených hračiek s francúzskym dizajnom. Hračky tohto výrobcu sú nielen veľmi zaujímavé a zábavné, ale prispievajú aj k rozvoju detskej inteligencie. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Kvalitu Janod dokazujú aj viaceré medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • drevená kačacia rodinka na ťahanie
  • s drevenými kolieskami
  • nohy kačiek vydávajú ťapkajúci zvuk počas pohybu
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • vhodná pre deti od 12 do 36 mesiacov
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • rozvíja detskú motoriku, fantáziu
  • deti sa učia poznávať farby, tvary
  • má pestré farby na zaujatie dieťatka
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery21*7,2*12 cm
Rozmery balenia22*9*15*5 c m
Hmotnosť0,26 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.