Drevená kačacia rodinka Baby Forest Janod na ťahanie od 12 mes

Popis produktu

Janod drevená hračka na ťahanie zo série Baby Forest kačacia rodinka je pekná hračka z dreva s jedinečným francúzskym dizajnom vhodná pre deti od 12 do 36 mesiacov. Drevená ťahacia hračka kačka má pestré farby a úžasný dizajn, vďaka čomu je to ideálny darček pre vašich najmenších. Hračku tvoria 3 veselé kačičky spojené drevenou tyčkou zdobenou peknou farebnou dekoráciou, rozmer hračky je 29*7*12 cm. Drevené kolieska na hračke zabezpečia hladkú jazdu na rôznych povrchoch.

Janod kačacia rodinka z dreva má šnúrku, aby ju dieťatko mohlo ľahko chytiť a vydať sa s ňou do sveta. Deti si prostredníctvom ťahacej hračky rozvíjajú motoriku rúk, poznávajú farby a tvary, je to skvelý spoločník na objavovanie vonkajšieho, neznámeho sveta pre malých dobrodruhov. Drevené kačičky na ťahanie sú nadčasová hračka, vyrobená z kvalitného dreva a zdravotne neškodných a odolných farieb od francúzskej firmy Janod. Potešte deti touto peknou nadčasovou drevenou hračkou.

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne a to nie nadarmo. Všetky drevené hračky Janod majú istý vzdelávací význam, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním drevených povrchov sa zvyšuje a rozvíja hmatová citlivosť. Drevené hračky Janod sú vhodné pre detičky od jedného roka, ich povrchová úprava je zdravotne neškodná, takže aj keď si menšie dieťa dá hračku do pusy, nehrozia zdravotné riziká. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo. 

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorá vyvíja prvotriedne drevené hračky pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky. 

Vlastnosti           

  • drevená kačacia rodinka na ťahanie
  • s drevenými kolieskami
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • vhodná pre deti od 12 do 36 mesiacov
  • rozmery 29*7*12 cm
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • rozvíja detskú motoriku, fantáziu
  • deti sa učia poznávať farby, tvary
  • má pestré farby na zaujatie dieťatka
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery29*7*12 cm
Rozmery balenia32*8*14 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,27 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.