Drevená veverička s orieškami Janod hra na rovnováhu od 18 mes

Popis produktu

Janod drevená veverička s orieškami – hra na rovnováhu je pekná hračka z dreva vhodná pre deti od 18 do 36 mesiacov. Drevená hračka má pestré farby, vo veľkej miere ovplyvňuje vývin detí. Úlohou detičiek je poukladať na chrbát veveričky čo najviac orieškov, aby počas dlhej zimy nebola hladná. Pri tejto hre je potrebná trpezlivosť koncentrácia, aby sa oriešky nezrútili. Deti musia skúšať všelijaké spôsoby na udržanie rovnováhy, rozvíja sa motorika rúk a pohybové zručnosti. Hračka z dreva poslúži aj na učenie sa farieb a poznávanie tvarov. Keď sa deti v hre zlepšia, môžu si stopovať čas a drevená hra pre deti sa stane ešte zábavnejšou a zaujímavejšou, hrať sa môže celá rodina. Drevená hra na rovnováhu je nadčasová hračka, vyrobená z kvalitného dreva a zdravotne neškodných a odolných farieb.

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne a to nie nadarmo. Všetky drevené hračky Janod majú istý vzdelávací význam, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním drevených povrchov sa zvyšuje a rozvíja hmatová citlivosť. Vymýšľaním rozprávkových dobrodružstiev sa tiež rozvíja detská fantázia. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo a použité farby a laky na povrchovej úprave sú zdravotne neškodné a bezpečné. Vďaka použitým materiálom a jedinečnému dizajnu bude hračka Janod dlho obľúbeným spoločníkom vašich detí. Janod je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov.

Francúzska spoločnosť Janod je známa pestrou škálou originálnych drevených hračiek s francúzskym dizajnom. Hračky Janod sú nielen veľmi zaujímavé a zábavné, ale prispievajú aj k rozvoju detskej inteligencie. Hračky spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Kvalitu francúzskej značky Janod dokazujú aj viaceré medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • drevená veverička s orieškami
  • hra posilňujúca koncentráciu a trpezlivosť
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • vhodná pre deti od 12 do 36 mesiacov
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • rozvíja detskú motoriku, pohybové zručnosti
  • deti sa učia poznávať farby, tvary
  • má pestré farby na zaujatie dieťatka
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • unikátny francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery24*3,5*20 cm
Rozmery balenia23,5*10*18 cm
Hmotnosť0,85 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.