Drevená futbalová hra Flipper Foot Champions Janod od 3 rokov

Popis produktu

Stolný futbal Flipper Foot Champions je hračka s úžasným francúzskym dizajnom pre dievčatá i chlapcov od 3 do 8 rokov. Stolný futbal pre deti má futbalové ihrisko so zelenou plochou, čím detská hra získava dojem skutočného futbalového zápasu. Táto drevená detská hračka je zjednodušenou formou klasického stolného futbalu, pretože hráči majú pod kontrolou len bránku, ktorú treba ochraňovať pred útokmi súpera. Nič nie je lepšie ako ten pocit, keď sa vám podarí trafiť sa do súperovej bránky a dať gól. Stolný futbal je krásna nadčasová hračka pre každé dieťa, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb. Doprajte zábavnú hru svojim najmenším a zaručíte im tak nielen dni bez nudy, ale aj posilňovanie jemnej motoriky a vzájomnej súťaživosti. 

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne, pretože okrem atraktívneho dizajnu sú veľmi nápomocné pri optimálnom vývoji dieťaťa. Všetky hračky Janod majú istý edukačný význam. Ovplyvňujú mentálny a fyzický rozvoj dieťaťa, výnimkou nie je ani mini stolný futbal pre deti. Manipuláciou s mini futbalom sa rozvíja jemná detská motorika a hmatová citlivosť. V ponuke hračiek a doplnkov francúzskej značky Janod nájdeme drevené hračky vyrábané modernými technológiami a spĺňajú očakávania a potreby dnešných detí a ich rodičov.

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorá vyvíja prvotriedne drevené hračky pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky. Janod je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov.

Vlastnosti    

  • mini stolný futbal 
  • drevo má certifikát FSC
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodný pre deti od 3 do 8 rokov
  • rozmery 54*37*7 cm
  • ideálny na rozvoj jemnej detskej motoriky
  • v praktickom balení
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • atraktívny francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery54*37*7 cm
Rozmery balenia54,5*7*39 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,9 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.