Dobrodružná dráha Adventure Course Smoby 4 chodníky a 4 oporné body na rozvoj pohybových zmyslov detí od 24 mes

Popis produktu

Dobrodružná dráha Adventure Course od francúzskeho výrobcu Smoby prinesie deťom od 2 do 6 rokov množstvo príležitostí na precvičenie pohybových schopností, reflexov, zlepšenie priestorového vnímania a koordinácie celého tela. Hravým spôsobom prídu na to, ako správne udržiavať rovnováhu, pričom sa môžu tešiť na rôzne úrovne obtiažnosti, ktoré im ponúkne dráha s celkovou dĺžkou 3,5 metra a nosnosťou až 50 kg.

Dráha sa skladá z pevných a odolných plastových dielov, tvoria ju 4 chodníky a 4 oporné body, ktoré sa dajú ľubovoľne prepájať a kombinovať, takže sa deti ani na chvíľu nenudia. Využijú ju v interiéri aj exteriéri, po celý rok sa na nej môžu hrať a súťažiť so svojimi súrodencami a kamarátmi. Jej povrch je chránený anti UV filtrom, svoje krásne farby si zachová aj po rokoch používania a vynikajúco odoláva vplyvom počasia. Jednotlivé diely sú protišmykové, majú silné a odolné steny vďaka výrobnej technológii Blow Moulding. 

Tréningové a súťažné aktivity:

  • vytvorenie dráhy, po ktorej musí dieťa čo najrýchlejšie preliezť po kolenách, pričom sa nesmie nohou dotknúť zeme
  • státie na opornom bode na jednej nohe a udržiavanie rovnováhy, prípadne skákanie z jedného oporného bodu na druhý, až do cieľa
  • prekonávanie dráhy 2 deťmi, pričom prvé vedie druhé, ktoré má zatvorené oči a ruky má položené na pleciach prvého dieťaťa
  • prekonávanie dráhy pospiatky
  • prekonávanie dráhy s rozpaženými rukami, pričom sa dieťa pohybuje po dráhe bokom
  • prekonávanie dráhy s ľubovoľnou prekážkou umiestnenou na dráhe

Deti sa vďaka dráhe naučia rozoznávať jednotlivé farby dielov a zvykajú si na rozdielny povrch terénu, po ktorom kráčajú. Takisto si všímajú výškové rozdiely, keďže sa dráha dá prispôsobiť na stúpanie aj klesanie. Tréningová dráha je vhodná aj pre hru viacerých detí, ktoré si vyskúšajú svoju šikovnosť pri rôznych hrách, samostatne alebo v tímoch. Súťažia v pohodlí svojho domova, či už na záhrade alebo vnútri v dome alebo byte a hravým spôsobom posilňujú svoje telo. Zlepšujú si aj komunikačné schopnosti, získavajú zdravé sebavedomie a vytvárajú si pevnejšie sociálne väzby.

Po každej hre sa dá dráha jednoducho zbaliť a upratať späť do krabice. Francúzsky výrobca Smoby prináša deťom kvalitné hračky pre deti už celé desaťročia. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Hračky Smoby predstavujú tú najlepšiu voľbu pre každé dieťa.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery72*41*16 cm
Celková výška16 cm
Hmotnosť5,18 kg
Nosnosťmax. 50 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.