Dopadová doska pre ihrisko v tvare štvorca 54*54 cm Square Freezone Safety 2 Tiles Exit Toys sada 2 kusov zatrávňovacie protišmykové

Popis produktu

Dopadová doska pre ihrisko Freezone Safety Tile predstavuje skvelý doplnok pre prízemné trampolíny, záhradné fitness centrá, preliezačky a hojdačky od holandskej značky Exit Toys. Sada 2 dopadových dosiek s rozmermi 54*54*4,5 cm je vyrobená z prvotriednej gumy s protišmykovým povrchom, ktorý zaručí väčšiu bezpečnosť pri športovaní deti a dospelých. Dosky Freezone Safety Tiles sú pružné, tlmia a absorbujú nárazy, čím zlepšujú váš športový zážitok a chránia pri páde. Gumená dopadová plocha dokáže zarásť trávou, vďaka čomu vyzerá vo vašej záhrade prirodzene a nijako neruší jej vzhľad.

Dopadové dosky sa ľahko prepájajú vďaka konektorom, ktoré sú v balení. Športové dopadové dosky sú testované a certifikované (spĺňajú európsky štandard EN 71), tlmia pády a poskytujú ochranu pri páde až z výšky 1,5 metra. Vďaka tomu sú veľmi vhodné pre rodiny s deťmi, ktoré majú rady preliezky, hojdačky alebo trampolíny. Dopadové dosky si nevyžadujú údržbu, po zarastení trávou ich môžete kosiť. Výška dopadovej dosky je 4,5 cm, preto je treba vykopať zem do tejto hĺbky. Doska sa umiestni na rovný povrch a okraje sa zasypú hlinou a pritlačia, aby sa zabezpečila jej stabilita. Diery v doskách je možné taktiež zasypať zeminou a zasiať v nich trávnik.

Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor hračky. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE, EN71. Bazény sa vyznačujú originálnym holandským vzhľadom a najvyššou kvalitou, vydržia vo vašej záhrade dlhé roky a poskytnú zábavu celej rodine!

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
Rozmery54*54*4,5 cm
Celková výška4,5 cm
Hmotnosť7,7 kg
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.