Domino vymaľovánky Zvieratá Colouring Activities Educa v kufríku 18 dielov - maľovanie s fixkami

Popis produktu

Domino pre deti s motívom Zvieratá Colouring Activities obsahuje 18 dielikov, na ktorých sú vyobrazené rôzne veselé zvieratá. Balenie domina prichádza v praktickom kufríku, v ktorom si deti nájdu aj 6 farebných fixiek, s ktorými si môžu jednotlivé obrázky na domine pekne vyfarbiť. Toto originálne domino nesmie chýbať v zbierke žiadneho malého dieťaťa. Po vyfarbení dieťa získa krásne obrázky zvieratiek. Domino vymaľovánky sú vhodné pre všetky deti už od 3 rokov a vďaka kufríku si ich budú môcť kamkoľvek vziať so sebou.

Obľúbená detská hra domino má veľmi jednoduché pravidlá a dieťa veľmi zábavným spôsobom učí logicky myslieť - hra s dominom zlepšuje pozornosť a u menších detí pomáha rozvíjať aj jemnú motoriku. Domino je ideálna hračka do domácej pohody, keď je vonku škaredé počasie, alebo večer namiesto pozerania televízie, ale aj na výlety na chate či pri vode.

Španielsky výrobca Educa je kvalitný producent detských hračiek, ktoré nielen zabávajú, ale aj vzdelávajú a rozvíjajú.  Španielska značka Educa je zárukou vysokej európskej kvality - produkty pred expedovaním prechádzajú niekoľkostupňovou prísnou kontrolou. Educa vyrába rôzne logické hry a hračky nielen pre produkty v kategórii pexeso a puzzle pre celú rodinu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodŠpanielsko
Balenie v kartóne A/NÁno
Dieliky puzzle18
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.