Obojstranné domino Giant Jungle Janod so zvieratkami 28 kariet od 3 rokov

Popis produktu

Domino pre deti Giant Jungle so zvieratkami je pekná a náučná hračka francúzskej značky Janod vhodná pre deti od 3 do 7 rokov. 28 obojstranných kartičiek domina je hračka, ktorá zabaví deti na celé hodiny. Domino má motív zvieratiek z džungle, pekné farby, ktoré upútajú každé dieťa. Je to klasické domino s obrázkami zvieratiek na jednej strane a s numerickými bodkami na druhej strane, pri ktorom deti ukladajú jednotlivé kúsky tak, aby sa k sebe hodili. Hracie kartičky s rozmerom 13*6,5 cm ľahko uchopia aj najmenšie deti. Prostredníctvom domina pre deti sa rozvíja nielen jemná motorika, logické myslenie a analytické schopnosti, ale je to aj spôsob na kreatívne učenie sa o zvieratkách, spoznávanie tvarov a jednoduchého rátania. 

Domino je nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb. Všetky hračky Janod majú edukačný charakter, pretože vo veľkej miere prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Doprajte deťom túto originálnu hračku s jedinečným francúzskym dizajnom, s ktorou sa zabavia celé hodiny. Manipuláciou s hračkami Janod sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním povrchov sa posilňuje hmatová citlivosť, ďalej rozvíjajú logické myslenie a pamäť, deti spoznávajú a objavujú nové predmety. 

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorá vyvíja prvotriedne edukačné hračky pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky. Detská hračka Janod sa vďaka svojmu jedinečnému dizajnu, kvalitným materiálom a farebnému prevedeniu stane obľúbeným spoločníkom detí počas dlhých letných alebo zimných večerov a zaručí, že sa nikdy nebudú nudiť a len tak strácať čas.

Vlastnosti          

  • domino s motívom zvieratiek z džungle
  • 28 dielov
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodné pre deti od 3 do 7 rokov
  • ideálne na rozvoj jemnej detskej motoriky, logického myslenia a analytických schopností
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • v praktickom balení
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • jedinečný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery13*6,5 cm
Rozmery balenia20*8*17 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,72 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.