Domiešavač auto Power Worker cement Mixer + Figurine BIG s pohyblivými časťami a gumené kolesá od 2 rokov

Popis produktu

Domiešavač auto Power Worker cement Mixer je špičkový pracovný stroj, s ktorým sa zahrajú chlapci aj dievčatá už od 24 mesiacov. Žltý domiešavač figúrkou šoféra očarí deti na prvý pohľad a spolu s ním si vyskúšajú povolanie stavbárov. Odolné mäkčené kolieska poskytujú autíčku stabilitu a deti sa s ním zabavia ako v detskej izbe, tak aj na pieskovisku či pláži. Robustné a pevné plastové diely sú zárukou, že auto s miešačom betónu vydrží vašim najmenším dlhé roky a prinesie im veľa realistických zážitkov. Pri hre si rozvíjajú fantáziu, technickú predstavivosť, motorické zručnosti a logické myslenie. 

Dieťa sa dokáže hrou s pracovným strojom - domiešavačom zabaviť na dlhé hodiny. Hračka má oblé hrany, takže dieťa si pri hre neublíži. Produkt má rozmery 21*40*25 cm. Hračka sa dá v prípade znečistenia veľmi jednoducho umyť pod tečúcou vodou. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú najvyššiu kvalitu produktov. Autíčko s miešačkou si aj po rokoch hrania zachová svoje nádherné farby vďaka UV filtru, ktorý bráni vyblednutiu farieb.

Domiešavač BIG je testovaný nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery21*40*25 cm
Celková výška25 cm
Hmotnosť1060 g
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.