Domček Triangle Villa PalPlay

Popis produktu

Domček pre deti od výrobcu PalPlay Triangle Villa je krásny detský domček prevedený v pestrej farebnej kombinácii. Domček pre deti je vhodný pre deti od 3 rokov. Výška domčeka je 126 cm, dĺžka 102 cm a šírka 95 cm. Domček pre deti je pevný a stabilný s otvárateľnými okenicami a záhradnými dvierkami. Šikovne sa zmestí aj do malej detskej izby. Domček má trojuholníkový pôdorys. Jeho bezpečnosť je zaručená vďaka kvalitným a odolných plastovým materiálom. Dieťa má k dispozícii dostatok priestoru na hranie. Domček pre deti je krásny a vzdušný vďaka množstvo okien a otvorov. Počas slnečných letných dní deťom domček poskytuje dostatok čerstvého vzduchu a tieň. 

Prevedenie detského domčeka PalPlay je v červeno-modro-žlto-hnedej farebnej kombinácii. Detský domček Triangle Villa je vyrobený z kvalitných odolných plastov, čo zaručuje dlhoročnú trvácnosť. Je vhodný pre chlapčekov i dievčatká. Domček pre deti perfektne zapadne do vašej záhrady či na dvor. Domček má členitý reliéf povrchu stien a plast je príjemný na dotyk. Má veľmi jednoduchú montáž a demontáž. Deti hru v detskom domčeku milujú a stane sa súčasťou ich detstva. V domčeku pre deti sa pohodlne zahrá jedno a viac detí. Hra v detskom domčeku rozvíja u detí komunikačné schopnosti, a pomocou hier napodobňujú dospelých.

Podnetné prostredie domčeka podporuje deti v rozvoji slovnej zásoby. Detský domček je na rozdiel od drevených domčekov krásne farebný, čo podporuje u detí fantáziu, hravosť a prebúdzajú v deťoch predstavivosť a scénky z rozprávok. Detský domček PalPlay bude mať úspech nielen u vašich detí ale i u ich kamarátov. Je to krásny doplnok na dvor či záhradu. Vlastný domček je splneným snom pre všetky deti. Vekovo je vhodný pre všetky deti od 3 rokov. Záhradný domček sa montuje a demontuje jednoduchým spôsobom a preto pokiaľ ho už nebudú deti používať, rozložený nezaberá veľa miesta. Tento detský záhradný domček vyčarí úsmev na tvári každého dieťaťa.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
Rozmery95*102*126 cm
Celková výška126 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.