Domček My Little Farm House Starplast s okenicami od 24 mes

Popis produktu

Starplast detský domček My Little Farm House je krásny priestranný domček pre deti od 2 rokov. Počas horúcich letných dní robí príjemný chládok a tieň.  Domček je vzdušný a preto má zároveň dostatok veľkých okien, aby cez neho prefukoval svieži vánok a prenikalo dostatok svetla. Deti sa v ňom cítia príjemne, hrajú sa v tieni na zemi, prípadne ak im dáme dnu stôl,  môžu si kresliť, obedovať, alebo sa hrať v detskom domčeku na návštevy. Bezpečnosť domčeka zaručujú jeho odolné plastové steny. Dieťa strávi hrou dlhé hodiny, a bude ho sprevádzať počas jeho celého detstva. 

Každé okno má otvárateľné okenice, a celý domček môžeme veselo vyzdobiť nálepkami. Starplast My Little Farm House má výšku 127 cm a pôdorys 118*106 cm. Je vyrobený z kvalitných a odolných plastov, ktoré vám vydržia dlhé roky. Domček pre deti má jednoduchú montáž a demontáž. Je priestranný a prevedený v krásnych sviežich farbách zelenej žltej a červenej farby. Perfektne zapadne do vašej záhady či na dvor. Vonkajšie steny domčeka majú pekný tvar pripomínajúci imitáciu dreva a reálneho domčeka. Hra v detskom domčeku u detí rozvíja u detí komunikačné schopnosti, a pomocou hier napodobňujú dospelých.

Podnetné prostredie domčeka podporuje deti v rozvoji slovnej zásoby. Detský domček je na rozdiel od drevených domčekov krásne farebný, čo podporuje u detí fantáziu, hravosť a prebúdzajú v deťoch predstavivosť a scénky z rozprávok.  Detský domček Starplast bude mať úspech nielen u vašich detí ale i u ich kamarátov. Je to krásny doplnok na dvor či záhradu. Vlastný domček je splneným snom pre všetky deti. Vekovo je vhodný pre všetky deti od 2 rokov. Záhradný domček sa montuje a demontuje jednoduchým spôsobom a preto pokiaľ ho už nebudú deti používať, rozložený nezaberá veľa miesta. Tento detský záhradný domček vyčarí úsmev na tvári každého dieťaťa.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
Rozmery118x106x127 cm
Celková výška127 cm
Rozmery balenia129*103*12 cm
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.