Domček pre bábiku Baby Nurse Zlatá edícia Smoby trojkrídlový s 13 doplnkami

Popis produktu

Detský domček pre bábiku Baby Nurse  je jedinečná multifunkčná hračka, ktorá poskytuje deťom obrovský priestor pre hry s bábikou. Hračka pre dievčatá od 3 rokov pozostáva z troch hracích častí. Malá mamička môže kúpať svoju bábiku v kúpeľni s ružovou vaničkou, ktorá je doplnená o sprchu z limitovanej Zlatej edície. Svoju bábiku nakŕmi v kuchyni v jedálenskej stoličke a bábiku uloží spať v spálni do ružovej kolísky. Domček pre bábiky je v krásnych odtieňoch ružovej, ktorú dopĺňa sivá farba. Spolu vytvára úžasné opatrovateľské centrum, v ktorom bábika a jej malá mamička majú k dispozícii všetko potrebné. Pre tento domček je vhodná bábika s rozmermi do 42 cm, ktorá nie je súčasťou balenia. 

Dieťa má v kuchynke k dispozícii umývadlo a množstvo jedinečných doplnkov ako hrniec s pokrievkou, tanierik v tvare srdiečka s lyžičkou na kŕmenie a fľašku na mlieko či čaj pre bábiku. V dolnej časti je množstvo úložného priestoru na doplnky. V spálni sa nachádza aj nočná lampa a hodinky s mechanickými ručičkami. Vedľa kolísky je miesto na odkladanie šatiek pre bábiku s dvoma rozkošnými malými vešiakmi. Kolíska sa dá používať aj na bežné nosenie bábiky. Po prikrytí vaničky slúži kúpeľňa ako prebaľovací pult. Výhodou detského domčeka pre bábiky je jeho nenáročnosť na priestor. Jednoduchým spôsobom sa jednotlivé strany domčeka poskladajú dokopy.

Vďaka kolieskam si ho môže dieťa vziať kamkoľvek so sebou alebo uložiť na miesto, kde nezaberá veľa priestoru. Poskladaný detský domček pre bábiky na najmenšie časti má rozmery 66 cm výška, 52 cm šírka, 69 cm dĺžka. Potešte svoje dieťa touto unikátnou hračkou. Starostlivosť o bábiku je súčasť hry s bábikou, kedy deti napodobňujú svojich rodičov. Hra dieťaťa s bábikou rozvíja kognitívne, motorické schopnosti a samostatnosť. Deti radi predstierajú že ich bábika je ozajstná. Kŕmia ju, kúpu, prebaľujú, uspávajú. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností.

Francúzsky renomovaný výrobca  detských hračiek Smoby sa zaoberá produkciou kvalitných a jedinečných hračiek svojim dizajnom  ako i funkčnosťou. Je lídrom na trhu a hračky sú vyrobené zo zdravotne bezpečného a kvalitného plastového materiálu, ktorý prešiel európskymi testami kvality. Detský domček pre bábiku Baby Nurse je krásna a jedinečná hračka svojho druhu, ktorá zaručí vašej malej princeznej dlhé hodiny strávené hrou so svojou obľúbenou bábikou. Hračky Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery69*52*66 cm
Celková výška66 cm
Rozmery balenia76*22*63 cm
Celková dĺžka69 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť7,52 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku32-42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.