Domček pre bábiku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trojkrídlový s 23 doplnkami (kuchynka, kúpelňa, spálňa)

Popis produktu

Domček pre bábiku Natur D'Amour z kolekcie Baby Nurse je vynikajúci darček pre všetky deti a najmä dievčatká od 3 rokov. Herný komplex v pastelových farbách ružovej, bielej a sivej tvoria 3 hracie časti, ktoré sú vhodné pre bábiku s maximálnou veľkosťou 42 cm. Hlavnú, stredovú časť domčeka tvorí kúpeľňa s vaničkou so sprchou a prebaľovacím pultom s moderným vzorom. Zadnú stenu tvorí fotorámik, ozdobený srdiečkom, do ktorého si dievčatko môže dať svoju fotografiu s bábikou.

Ľavé krídlo domčeka pozostáva z kuchynskej časti, v ktorej je jedálenská stolička s pultíkom, drez, varná doska a v spodnej časti je umiestnená mikrovlnná rúra, v ktorej malé mamičky rýchlo ohrejú bábikám jedlo. V pravom krídle sa nachádza spálňa s pohodlnou postieľkou, nad ktorou je kolotoč so srdiečkami a vtáčikmi pre lepší spánok bábiky. Nočná lampička za hlavičkou bábiky vydáva v noci príjemné a nerušivé fosforeskujúce svetlo. Postieľka sa dá v prípade potreby od domčeka odpojiť a dieťa si môže dať postieľku s bábikou pri svoju vlastnú a spať tak spolu. 

Toto multifunkčné opatrovateľské centrum ponúka bohatú sadu 23 doplnkov, medzi ktorými je hrniec s pokrievkou, tanierik s lyžičkou na kŕmenie, fľaška na mlieko, detská výživa, zubná kefka, šampónik, teplomer, príručka starostlivosti o bábätko a rôzne ďalšie doplnky. Detičky sa potešia aj dostatočnému úložného priestoru na doplnky. Výhodou centra pre bábiky je jeho nenáročnosť na priestor. Jednotlivé strany domčeka sa dajú ľahko poskladať dokopy, čím ušetríte miesto a vďaka kolieskam sa dá presunúť kamkoľvek alebo uložiť na miesto, kde nezaberá veľa priestoru. 

Starostlivosť o bábiku je súčasť hry s bábikou, kedy deti napodobňujú svojich rodičov. Hra dieťaťa s bábikou rozvíja kognitívne, motorické schopnosti a samostatnosť. Deti rady predstierajú že ich bábika je ozajstná. Kŕmia ju, kúpu, prebaľujú, uspávajú. Hra s detskou bábikou je dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Celkové rozmery opatrovateľského centra v rozloženom stave sú 149*71*71 cm, pričom celková výška dosahuje 71 cm. Bábika nie je súčasťou balenia.

Francúzsky Smoby je popredný výrobca hračiek, ktoré sa vyznačujú osobitým vzhľadom a všestranne rozvíjajú vaše deti. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú v deťoch kreativitu a individualitu, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery149*71*71 cm
Rozmery balenia80*23,4*63 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbakrémová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.