Domček pre bábiku Baby Care Childcare Center Smoby s 5 miestnosťami a 27 doplnkov do bytu

Popis produktu

Domček pre bábiku Baby Care Childcare Center od francúzskeho výrobcu Smoby očarí všetky deti a najmä dievčatká od 3 rokov, ktoré sa rady hrajú s bábikami. Multifunkčné centrum pre bábiky s 5 hernými miestnosťami poskytne deťom plnohodnotné zážitky pri starostlivosti o bábiku, vyznačuje sa jemnými pastelovými farbami. Domček umožňuje deťom prístup zo všetkých strán, dá sa ľahko poskladať a prenášať. V originálnej 27-dielnej sade doplnkov budú mať k dispozícii všetko, čo bábika potrebuje - puzzle s číslami, loptičky, 6 farebných ceruziek, obrázky na vymaľovanie, tanierik s lyžičkou, jogurt, fixku a textilnú handričku. Nádherný domček sa vyznačuje prvotriednou kvalitou a robustnosťou, ktorá v kombinácii s funkčným dizajnom zaručí, že sa s ním deti zabavia na dlhý čas.

Herné miestnosti v domčeku:

  • vstupná časť s hodinami, narodeninovou stenou a boxom na hračky
  • toaleta s umývadlom, záchodom a toaletným papierom
  • spálňa so šmykľavkou a úložným priestorom pod postieľkou
  • jedálenská miestnosť/kreatívna zóna s tabuľkou na kreslenie a stolíkom
  • herná zóna s ohrádkou

Vďaka miestnostiam s rôznymi funkciami dokážu deti pri hre s bábikami naplno zapojiť svoju kreativitu a fantáziu, vymýšľajú si rôzne situácie a príbehy. Každý deň objavujú nové herné možnosti, pripravujú bábikám v škôlke program, kŕmia ich, hrajú sa s nimi a večer ich ukladajú spať. Pri hre na rodičov sa približujú svetu dospelých, získavajú pocit zodpovednosti, precvičia si jemnú motoriku a logické myslenie. Pri hre so svojimi súrodencami a kamarátmi si trénujú aj komunikačné a vyjadrovacie schopnosti. Otvorený domček disponuje dostatočným priestorom pre hru viacerých detí, umožní im rýchlejšie sa socializovať a získavať zdravé sebavedomie. Domček je vhodný pre bábiku s maximálnou veľkosťou 42 cm (nie je súčasťou balenia).

Rozmery produktu sú 108*78*51 cm. Francúzsky Smoby je popredný výrobca hračiek, ktoré sa vyznačujú osobitým vzhľadom a všestranne rozvíjajú vaše deti. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú v deťoch kreativitu a individualitu, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery108*78*51 cm
Celková výška51 cm
Rozmery balenia53*17*60 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbakrémová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.