Domček pre bábiku Violette Baby Nurse Large Doll's Play Center Smoby trojkrídlový s 23 doplnkami (kuchynka, kúpelňa, spálňa)

Popis produktu

Detský domček pre bábiku Violette z edície Baby Nurse je nadčasová hračka, ktorá je vhodná pre dievčatá od 3 rokov. Herný komplex v krásnych odtieňoch ružovej pozostáva z 3 hracích častí, ktoré sú určené pre bábiku s maximálnou veľkosťou 42 cm. Hlavnú, stredovú časť domčeka tvorí kúpeľňa s ružovou vaničkou so sprchou a prebaľovacím pultom s moderným vzorom. Zadnú stenu tvorí fotorámik, ozdobený srdiečkami, do ktorého si dievčatko môže dať svoju fotografiu s bábikou.

Ľavé krídlo pozostáva z kuchynskej časti, v ktorej je jedálenská stolička s pultíkom, drez, varná doska a v spodnej časti je umiestnená mikrovlnná rúra, v ktorej malé mamičky rýchlo ohrejú bábikám jedlo. V pravom krídle sa nachádza spálňa s pohodlnou postieľkou, nad ktorou je kolotoč so srdiečkami a vtáčikmi pre lepší spánok bábiky. Nočná lampička za hlavičkou bábiky vydáva v noci príjemné a nerušivé fosforeskujúce svetlo. Postieľka sa dá v prípade potreby od domčeka odpojiť a dieťa si môže dať postieľku s bábikou pri svoju vlastnú a spať tak spolu. 

Toto multifunkčné opatrovateľské centrum ponúka bohatú sadu 23 doplnkov, medzi ktorými je hrniec s pokrievkou, tanierik v tvare srdiečka s lyžičkou na kŕmenie, fľašku na mlieko, krabica so sušeným mliekom, šampónik, teplomer a rôzne ďalšie doplnky. Detičky sa potešia aj dostatočnému úložného priestoru na doplnky. Výhodou centra pre bábiky je jeho nenáročnosť na priestor. Jednotlivé strany domčeka sa dajú ľahko poskladať dokopy, čím ušetríte miesto a vďaka kolieskam sa dá presunúť kamkoľvek alebo uložiť na miesto, kde nezaberá veľa priestoru. 

Starostlivosť o bábiku je súčasť hry s bábikou, kedy deti napodobňujú svojich rodičov. Hra dieťaťa s bábikou rozvíja kognitívne, motorické schopnosti a samostatnosť. Deti rady predstierajú že ich bábika je ozajstná. Kŕmia ju, kúpu, prebaľujú, uspávajú. Hra s detskou bábikou je dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Celkové rozmery opatrovateľského centra v rozloženom stave sú 150*71*71 cm, v zloženom stave sú rozmery 71*71*67,5 cm, pričom celková výška dosahuje 71 cm. Bábika nie je súčasťou balenia.

Francúzsky renomovaný výrobca  detských hračiek Smoby sa zaoberá produkciou kvalitných a jedinečných hračiek svojim dizajnom ako i funkčnosťou. Je lídrom na trhu a hračky sú vyrobené zo zdravotne bezpečného a kvalitného plastového materiálu, ktorý prešiel európskymi testami kvality. Plastový materiál hračiek Smoby je kvalitný a zamatový na dotyk.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery150*71*71 cm
Celková výška71 cm
Rozmery balenia80*24*63 cm
Celková dĺžka150 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť6,1 kg
Farbafialová
Vhodné pre bábiku32 - 42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.