Domček pre bábiku Baby Nurse Doll's Play Center Smoby trojkrídlový s 23 doplnkami pre bábiku

Popis produktu

Detský domček pre bábiku Baby Doll´s Play Center je nadčasová multifunkčná hračka, ktorá poskytuje deťom mimoriadne veľký priestor pre hry s bábikou. Domček pre bábiky je vhodný pre dievčatká od 3 rokov a pozostáva z troch hracích častí. Malá mamička môže kúpať svoju bábiku v kúpeľni s ružovou vaničkou, ktorá je doplnená o sprchu z limitovanej Zlatej edície. Samozrejmosťou je aj prebaľovací pultík, ktorý je hneď vedľa vaničky. Svoju bábiku dievčatko nakŕmi v kuchyni v jedálenskej stoličke a potom ju môže položiť do postieľky, nad ktorou je aj kolotoč so srdiečkami a vtáčikmi pre lepší spánok bábiky. Domček pre bábiky je v krásnych odtieňoch ružovej, ktorú dopĺňa sivá farba. Spolu vytvára úžasné opatrovateľské centrum, v ktorom bábika a jej malá mamička majú k dispozícii všetko potrebné. Pre tento domček je vhodná bábika s maximálnou výškou 42 cm, ktorá nie je súčasťou balenia. 

Dieťa má v kuchynke k dispozícii umývadlo a bohatú sadu 23 doplnkov ako hrniec s pokrievkou, tanierik v tvare srdiečka s lyžičkou na kŕmenie, fľašku na mlieko, krabicu so sušeným mliekom, šampónik, teplomer a rôzne ďalšie doplnky. Domček v sebe skrýva aj mikrovlnú rúru, v ktorom sa dá rýchlo ohriať dobrota pre bábiku. Domček poskytne dievčatku množstvo úložného priestoru na doplnky. Malá mamička isto ocení aj nočnú lampičkufotorámik, do ktorého si môže dať fotku spolu so svojou bábikou. Výhodou detského domčeka pre bábiky je jeho nenáročnosť na priestor. Jednotlivé strany domčeka sa dajú ľahko poskladať dokopy.

Vďaka kolieskam si môže dieťa vziať opatrovateľské centrum kamkoľvek so sebou alebo uložiť na miesto, kde nezaberá veľa priestoru. Poskladaný detský domček pre bábiky na najmenšie časti je vysoký 72 cm a jeho celkové rozmery v rozloženom stave sú 150*71*72 cm. Potešte svoje dieťa touto unikátnou hračkou. Starostlivosť o bábiku je súčasť hry s bábikou, kedy deti napodobňujú svojich rodičov. Hra dieťaťa s bábikou rozvíja kognitívne, motorické schopnosti a samostatnosť. Deti radi predstierajú že ich bábika je ozajstná. Kŕmia ju, kúpu, prebaľujú, uspávajú. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností.

Francúzsky renomovaný výrobca  detských hračiek Smoby sa zaoberá produkciou kvalitných a jedinečných hračiek svojim dizajnom  ako i funkčnosťou. Je lídrom na trhu a hračky sú vyrobené zo zdravotne bezpečného a kvalitného plastového materiálu, ktorý prešiel európskymi testami kvality. Detský domček pre bábiku Baby Doll´s Play Center je krásna a originálna hračka svojho druhu, ktorá zaručí vašej malej princeznej dlhé hodiny strávené hrou so svojou obľúbenou bábikou. Hračky Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery150*71*72 cm
Celková výška72 cm
Rozmery balenia80*23*63 cm
Celková dĺžka150 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť6,1 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku32 - 42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.