Domček Nature Smoby červeno-zelený 3 okná s 2 žalúziami a 2 posuvné okenice s UV filtrom od 2 rokov

Popis produktu

Domček Nature je moderný a nadčasový záhradný domček od renomovaného francúzskeho výrobcu Smoby. Domček je určený pre všetky deti od 2 rokov, ktoré sa v ňom výborne zabavia. Záhradný domček ponúka deťom 3 okná s 2 žalúziami a 2 posuvné okenice, ktorú si môžu ľubovoľne posúvať, v závislosti od počasia. Kombinácia červenejzelenej, sivej a bielej na domčeku pôsobí prirodzene a navyše žiarivé farby nevyblednú ani po rokoch používania, vďaka anti UV filtru. Domček pre deti je zároveň aj vynikajúci ozdobný prvok do záhrady, vyzerá veľmi realisticky.

Domček má kvalitné dvojité steny, je vyrobený z prvotriednych plastov pomocou najmodernejšej technológie Blow Molding, ktorá domčeku dodáva charakteristické vlastnosti - pevnosť a odolnosť. Domček je stabilný a výborne odoláva aj nepriaznivým poveternostným podmienkam. Oblé hrany na domčeku zaručia deťom bezpečnosť pri hraní a jeho plastový povrch je jemný, zamatový na dotyk. Rozmery tohto prvotriedneho detského domčeka sú 98*110*127 cm, jeho výška je 127 cm a celková dĺžka 110 cm. Záhradný domček môžete používať aj v interiéri, je skladný, umožňuje bezproblémovú montáž a demontáž.

Domček pôsobí reálne aj vďaka špeciálne tvarovanému reliéfu, pripomína stavebný materiál, používaný na skutočných domoch. Na zelených stenách sú vyobrazené kvetináče so zvieratkami, nad vchodom je názov Smoby a pri ňom sú obrázky dvoch pekných motýlikov. Deti do domčeka vchádzajú polovičnými dverami v sivej farbe a na stene sa nachádzajú aj 2 otvory, cez ktoré môžu sledovať okolie. Sivá posuvná okenica umožňuje deťom prispôsobiť sa podmienkam - ak príliš silno svieti slniečko, zatiahnu ju, ak chcú mať viac svetla a tepla v domčeku, odtiahnu ju. Cez žalúzie prúdi do domčeka čerstvý vánok a vytvárajú polotieň. Strecha je v nádhernej červenej farbe s imitáciou strešnej krytiny.

Domček Nature Smoby sa radí medzi najmodernejšie domčeky vďaka svojmu originálnemu francúzskemu dizajnu a prvotriednej kvalite. Priestranný domček je ako stvorený pre hru viacerých detí, súrodencov, aj kamarátov. Hra v  domčeku u detí rozvíja komunikačné schopnosti, slovnú zásobu a hrajú sa hry na rôzne povolania, napodobňujú dospelých. Deti je veľmi dôležité viesť k zodpovednosti a domček im v tom pomáha. Krásne farby na domčeku u detí navyše podporujú fantáziu, predstavivosť, pripadajú si ako v rozprávke.

Renomovaný francúzsky výrobca Smoby vyrába kvalitné plastové hračky pre deti už celé desaťročia. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Hračky Smoby predstavujú tú najlepšiu voľbu pre každé dieťa.

Vlastnosti

  • plastový domček najvyššej kvality
  • 2 posuvné okenice
  • 3 okná s 2 žalúziami
  • odolné dvojité steny
  • strecha s imitáciou strešnej krytiny
  • na vývoji sa podieľali francúzski dizajnéri
  • je pevný a stabilný
  • vďaka veľkej hmotnosti odoláva vplyvom počasia
  • kvalitný francúzsky výrobok
  • oblé hrany, zamatovo jemný plast
  • vhodný pre chlapcov i dievčatá od 2 rokov
  • dostatočne priestranný pre hru viacerých detí
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery98*110*127 cm
Celková výška127 cm
Rozmery balenia99*20*115 cm
Celková dĺžka110 cm
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť12,50 kg / 14,75 kg
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.