Domček My Neo House Smoby 1 dvere 2 okná s okenicami a 2 kruhové okná rozšíriteľný od 2 rokov

Popis produktu

Prekvapte svoje deti najnovším detským domčekom My Neo House z dielne francúzskych dizajnérov Smoby. Špičkový rozšíriteľný domček zaujme všetky deti od 2 rokov, ktoré spolu s ním zažijú množstvo radostných chvíľ. Tešiť sa môžu na polovičné dvere s otvorom na listy od poštára, 2 okná s 2 otvárateľnými okenicami a originálne 2 okrúhle okienka, takže sa dovnútra dostane príjemný vánok počas horúcich letných dní. Pôsobí veľmi realisticky, jeho povrch je vytvarovaný do reliéfu z kameňa a dreva, pričom ho ozdobuje aj pekný obrázok vtáčikov. Deti ho využijú nielen v záhrade a na dvore, ale aj v interiéri.

S domčekom My Neo House majú vaše deti možnosť rozšíriť vybavenie domčeka o rôzne doplnky a príslušenstvo. Deti milujú rôzne technické vylepšenia a samy môžu rozhodnúť, čo ich domček potrebuje. K tomuto domčeku je možné samostatne pripojiť letnú kuchynkupiknikový stolík aj predzáhradku s črepníkmi, takže si malí kuchári a záhradkári prídu na svoje. Vynikajúcim doplnkom môže byť zvonček pri dverách, odkvapová rúra s barelom na zachytávanie dažďovej vody (pripojiteľná z viacerých strán domčeka), spolu s krhličkou na polievanie. Deti, ktoré majú rady súkromie, určite potešia celé dvere s kľúčikom, spolu s otvorom na listy od poštára. Všetky tieto doplnky máme k dispozícii v našej ponuke.

Domček pre deti je vyrobený z odolného plastového materiálu, ktorý vydrží dlhé roky a jeho povrch je jemný, zamatový na dotyk. Detský domček je vyhotovený vo farebnej kombinácii bielej, zelenej, červenej a sivej farby a nádherný vzhľad si zachová vďaka anti UV filtru, ktorý spoľahlivo ochráni farby pred slnečným žiarením, takže aj po dlhej dobe vyzerá ako nový. Domček má pevné a stabilné dvojité plastové steny, ktoré odolávajú aj silnému vetru a nepriaznivému počasiu.

Rozmery tohto domčeka sú 120*115*135 cm a jeho celková výška je 135 cm. Detský domček Smoby sa montuje a demontuje veľmi jednoduchým spôsobom. Po rozložení domček pre deti nezaberá veľa miesta, a tak sa nemusíte obávať, že vám bude doma zavadzať. Pôžitok z hry v domčeku je umocnený priestranným interiérom, deti majú vo vnútri veľa miesta na hranie. Hra v domčeku u detí rozvíja komunikačné schopnosti a pomocou hier napodobňujú dospelých. Získavajú pocit zodpovednosti, starajú sa o to, aby bol domček vždy v čo najlepšom poriadku.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom tie najkvalitnejšie hračky s originálnym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Vlastnosti

  • záhradný domček s otvárateľnými okenicami a dverami
  • rozšíriteľný o ďalšie zariadenie
  • realistický vzhľad
  • vhodný do interiéru aj exteriéru
  • pre chlapcov aj dievčatá od 2 rokov
  • odolná a maximálne stabilná konštrukcia
  • anti UV filter chráni farby pred vyblednutím
  • celková výška 135 cm
  • priestranný pre hru viacerých detí
  • zamatovo jemný plast so zaoblenými hranami
  • špičkový francúzsky výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery120*115*135 cm
Celková výška135 cm
Rozmery balenia120*50*92 cm
Celková dĺžka115 cm
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť22,5 kg / 25,7 kg
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.