Domček cédrový na pilieroch Loft 500 Natural Exit Toys s vodeodolnou strechou pieskoviskom a 1,75 m šmykľavkou prírodný

Popis produktu

Cédrový domček Loft 500 Natural od holandskej značky Exit Toys zabaví všetkých chlapcov a dievčatá už od 3 rokov. Nadčasový domček na pilieroch v prírodnom vyhotovení ozdobí každý dvor a záhradu, jeho čistý škandinávsky vzhľad zaujme deti aj dospelých. Montáž domčeka je jednoduchá, dá sa ľahko poskladať vďaka predpripraveným dielom. Domček je vybavený plnými dverami s okienkom, 2 oknami s otvárateľnými okenicami, klasickým oknom a zábradlím. K domčeku vedie praktický rebrík so 6 schodmi a deti sa môžu tešiť aj na zelenú šmykľavku s dĺžkou 1,75 m. Pod domčekom sa nachádza pieskovisko, na ktorom strávia chlapci a dievčatá hodiny skvelej zábavy v príjemnom tieni. 

Predĺžená vodeodolná strecha kryje aj verandu, vďaka nej sa deti v domčeku zahrajú aj počas daždivých dní. Drevené domčeky Exit Toys sú vyrábané z prvotriedneho cédrového dreva s certifikáciou FSC 100%, ktoré je získavané ťažbou v súlade s prísnymi štandardmi lesného hospodárstva. Cédrové drevo sa neštiepi, vyznačuje sa vysokou odolnosťou voči dažďu a nepriaznivým poveternostným podmienkam, preto vynikajúco odoláva aj hnitiu. Domček nemusíte pred použitím ošetrovať, stačí ho iba poskladať a dieťa sa v ňom ihneď môže začať hrať aj so svojimi súrodencami a kamarátmi. Váha domčeka je 154 kg a má vysokú nosnosť 100 kg. Jeho rozmery sú 329*253*190 cm a podlaha domčeka je vo výške 94 cm.

Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor hračky. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE, EN71, FSC. Drevené domčeky z cédru sa vyznačujú originálnym holandským dizajnom a umožňujú deťom tráviť čas na čerstvom vzduchu, kreatívne sa rozvíjať a vytvárať si pozitívny vzťah k prírode. Vďaka kvalitnému prírodnému materiálu vydržia vo vašej rodine dlhé roky a kedykoľvek si ich môžete rozšíriť o ďalšie skvelé záhradné doplnky z našej ponuky.


Tento tovar nie je možné z hygienických dôvodov vrátiť, pokiaľ bol vybratý z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Holandsku
Rozmery329*253*190 cm
Hmotnosť154 kg
Nosnosť100 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.